Gaver til under 100 kr. Gaver fra 100-199 kr. Gaver fra 200-499 kr. Gaver fra 500-999 kr.
Gaver til manden Gaver til far Gaver til kæresten Gaver til manden der har alt

Levering inden juleaften 2015

Bestil inden tirsdag den 22. december kl. 12.00


Hvorfor så sent? - Kan det virkelig passe?

Hvis blot du bestiller dine julegaver inden tirsdag den 22. december klokken 12.00, så pakker vi din ordre og sender den samme dag. Post Danmark kommer nemlig ekstraordinært til alle større webshops tirsdag den 22. december og leverer pakker i hele Danmark den 23. december.

Her er Post Danmarks datoer for levering i 2015 med forklaring:
Fredag d. 18 - Vi sender ud, som normalt og den når frem inden jul!
Lørdag d. 19 - Ekstraordinær lørdagslevering
Tirsdag d. 22 - Allerseneste dag til levering d. 23 (Bestilles inden kl. 12)
Onsdag d. 23 - Sidste leveringsdag, og du skal være hjemme når postmanden kigger forbi!

Det er ekstremt vigtigt, at du rent faktisk er hjemme den 23. december, så du kan modtage din forsendelse - for ellers kommer pakken retur til posthuset og så kan du altså ikke nå at hente pakken inden juleaften. Made4men sender alle pakker med omdeling, så du skal blot læne dig tilbage og vente på pakken derhjemme.

Njord x-mas Skincare

PARFUME GAVEÆSKER

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Se alle gaveæsker >>

segboard kun 3000 kr.

STORT UDVALG AF HÅRTRIMMERE

Se alle hårtrimmere >>

Njord Straight Razor Set

STORT UDVALG AF BOXERSHORTS

Se alle boxershorts >>

SPAR 10% PÅ ALT REMINGTON

10% på alt fra Remington

JULEGAVER

Mangler du den rette julegave til fyren, kæresten eller din mand? Så fat mod, vi har hos Made4men, gjort os meget umage med at udvælge de mest ultimative gavehits nogensinde til årets jul. Vi sælger og håndterer produkter til mænd hver eneste dag - hele året - så vi synes selv, at vi er eksperter i gaver til mænd. Iblandt de mange produkter her på siden, finder du vores mest solgte parfumer, sejeste gadgets, fitnessudstyr og barbergrej fra 1930'erne! Kort sagt, alt hvad en sikker gave til en mand bør indeholde.


Vi vil næsten garantere, at du kan finde noget brugbart i vores sortiment. Noget som modtageren bliver glad for, naturligvis. Hvis ovenstående forslag og kategorier ikke rammer plet, så mist ikke modet - det er nemlig kun en brøkdel af vores produkter. Du kan altid gå på opdagelse i alle vores spændende og brede kategorier i navigationen øverst.


Rigtig god jul!

På udkig efter de bedste julegaver til ham? Med 7 års erfaring indenfor produkter til mænd har vi samlet det helt rigtige sortiment! Uanset om det er din kæreste, far, bror eller søn der skal have en julegave så har vi sortimentet. Vi har nøje udvalg de mest populære julegaveideer til ham. Julegaver til mænd - nøje udvalgt af mænd!