Husk at der i dag er GRATIS FRAGT på alle ordrer

Halskæder til Mænd

Tilfør dit outfit et ekstra pift med en halskæde i enten læder eller metal. En lang halskæde eller kort halskæde - det er lige meget. Begge dele kan pifte enhver mand op, så du ser lige dét skarpere ud. Vi har samlet alle vores super smarte halskæder i denne kategori, så du nemt og overskueligt kan finde lige dén halskæde du står og mangler.
Sorter efter

Halskæder til mænd fra Made4men

Halskæder til mænd, det ser bare godt ud! En mand med en halskæde tilføjer lige det ekstra pift der skal til, for at skille sig ud og være anderledes, men stilet på en og samme tid.

Halskæder er igen en ting der langsomt har sneget sig ind i herre moden, det er en ting der er kommet for at blive. Men nu er det ikke enhver halskæde der gør tricket, den der souviniere halskæde du købte på ferie 7 år tilbage, spiller nok ikke helt på den måde det er ønsket. Derimod har vi samlet et sortiment af blandede typer af halskæder, der samler det simple, stilede og sjove i en og samme kæde.

Det handler om at finde en halskæde du kan lide, som ikke blot afspejler dig og din stil, men som kan blive det ekstra element der lægges mærke til, det ekstra element der gør du bliver husket. Samtidig med at det altid er godt at skille sig ud, kan den rigtige halskæde også gøre underværker for dit outfit.

Lange halskæder fungere rigtig godt til f.eks. store og let slaskede t-shirts og skjorter, den mere afslappede men stadig gennemførte stil, får et ekstra pift med den lange halskæde. søger du der imod en mindre lang hanskæde, fungere dette rigtig godt til en strammere t-shirt, bluse eller skjorte. En halskæde giver generelt en god finish til et mere stilet og cool herre look.