Kundeservice - +45 70 20 35 37
0 Vare(r) i kurven
I alt 0,00 kr
Fragt 39,00 kr

Tend Skin Roll-on (75 ml)

TendSkin® hjælper dig til at undgå indgroede hår eller røde knopper og irriteret hud efter barbering og voksning. Ved brug af TendSkin® regelmæssigt forebygger du disse. Prøv den nye...
Pris:169,00 kr

in_stock På lager

delivery 1-2 dages levering

Over 3.400 anmeldelser på trustpilot

Beskrivelse:
Intet andet produkt i verden kan klare hvad Tendskin Liquid klarer, specielt ikke når de kommer til indgroede hår og barberingsknopper. TendSkin® hjælper dig til at undgå indgroede hår eller røde knopper og irriteret hud efter barbering og voksning. Ved brug af TendSkin® regelmæssigt forebygger du disse.


Hudtype: Alle - Bemærk dog at du ikke må anvende dette middel, hvis du lider af Aspirin allergi.


Sådan bruger du den til intimbarbering:
Put noget væske på en vatrondel og påfør derefter Tendskin væsken på de steder du netop har barberet. Skal bruges på tør hud.

Har du allerede barberet dig og har du rød og irriteret hud så brug TendSkin 2-3 gange på områderne, derefter dæmpes irritationen og de røde knopper forsvinder. Huden skal dog være tør. Brug derefter Tendskin efter hver barbering.

Sådan bruger du den til indgroede hår:
Påføres på tør hud og på eksisterende indgroede hår. Indenfor 24 til 48 timer frigøres håret og er til at tage ud. Derefter fjernes håret med en pincet dyppet i TendSkin® når det er helt synligt og frit af huden.


Lider du ofte af indgroede hår kan du anvende TendSkin dagligt på tør hud. Du påfører væsken og lader det sidde i et par minutter og bruger derefter en fugtighedscreme. Se vores udvalg af fugtigshedscremer her.


Røde knopper og irriteret hud efter barbering:

Brug TendSkin 2-3 gange på områderne, huden skal være tør. Dette skulle løse problemerne med røde knopper og irriteret hud. Derefter bør du bruge TendSkin en gang om dagen efter barbering.


Efter voksning
Put noget væske på en vatrondel og påfør derefter TendSkin væsken med vatrondellen på de voksede stede. Påfør derefter fugtighedscreme.


Vigtigt: Luk flasken efter brug for at bevare væskens effektivitet


Indhold:
75 ml 


 

  Bedømmelser

  Brazilian - Bedømt af Louise
  Stjerner
  Jeg har længe fået lavet brazilian wax med sukkerpaste hos en kosmetolog (dvs. jeg allerede tog forhold for røde knopper), men pludselig begyndte jeg at døje med store, betændte, røde hårsække. Virkelig generende og bestemt ikke pænt. Min kosmetolog fjernede hver gang jeg var der indgroede hår, men det hjalp ikke nok. Jeg læste tilfældigvis om tendskin, og var desperat nok til at prøve alt. Det er et super produkt! Mine røde knopper er blevet reduceret med 70-80 procent, og mine hårsække er ikke længere betændte. Kan varmt anbefales..
  - Bedømt af Asam Nawaz
  Stjerner
  tend skin - Bedømt af Rikke Borup
  Stjerner
  Virkelig effektivt produkt og roll on gør den meget nem at bruge, men den er så sprittet, at det gør det meget ubehageligt at trække vejret lige efter man har puttet den på.
  - Bedømt af Helle Lauridsen
  Stjerner
  uundværgeligt - Bedømt af THOMAS STIGAARD HANSEN
  Stjerner
  det virker bare
  Tilfreds - Bedømt af Kenneth
  Stjerner
  Jeg havde aldrig hørt om dette produkt før. Men jeg har haft nogle problemer med røde knopper, og blev anbefalet dette produkt af en ven, og det har virkelig virket lige efter hensigten.