4VOO Enhancing Eyeliner Black

Specialpris: 129,00 kr

Førpris: 199,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Trine Balleby
4VOO enhancing eyeliner er et top kvalitets kosmetik produk lavet til mænd. Den er lavet i en automatisk spids, så den aldrig skal spidses og derudover har den sin egen udsmøringsbørste.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
4VOO enhancing eyeliner er et top kvalitets kosmetik produk lavet til mænd. Den er lavet i en automatisk spids, så den aldrig skal spidses og derudover har den sin egen udsmøringsbørste. Den er blød og nem at bruge, er vandtæt og dækker perfekt.

4VOO enhancing eyeliner:
• Fremhæver dine øjnes unikke udseende.
• Fremhæv farven af dine øjne.
• Skab en illusion af tykkere øjenvipper.

Sådan gør du:
Mens du kigger ned ind i et spejl, lægger du en fin linie af 4VOO enhancing eyeliner på den nedre øjenlåg startede udefra og bevæg dig ind ad. Hvis det trækker i din hud skal du stramme den ved blidt at holde huden i hjørnet af dit øje. Påfør linien 3/4 af vejen så tæt på øjenvippen som du kan komme. Glat med svampen for blødgøre linien.

Påfør en fin linie på det øvre øjenlåg startende indefra og bevæg dig ud ad. Tegn linien så tæt på øjet som du kan komme. Påfør kun en tynd linie.

For meget 4VOO enhancing eyeliner vil få dine øjne til at se hårde ud, hvor en tynd linien vil definere og fremhæver dem.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: