4VOO Uber Tech Instant Lift Serum (30 ml)

4VOO Uber Tech Instant Lift Serum (30 ml)

599,00 kr
Designet udelukkende til mænd: Instant Lift Serum (30 ml) Serumet udviklet til at reducere slitage på huden, rander og rynker i huden. Samarbejder med testosteron der er med til at producere og fremme effekterne.

Specialpris: 599,00 kr

Førpris: 779,00 kr

4VOO Uber-Tech Instant Lift Serum (30 ml), er en skin repair serum, der går ind og strammer huden op, samtidig med at give den et friskt, ungdommeligt og blød glød. Det vil være muligt at mærke effekterne allerede 5 min efter påførelse.

Med testosteron, der er medvirkende til at give en beskyttende dække på huden, der har en opstrammende effekt blot 5 min efter påførelse. Fremmer elasticiteten i huden, så huden strammes naturligt op samtidig med at serumen blødgøre huden.

Serumet her en anti-aging effekt, med sin blødgørende, opstrammende effekter. samtidig med at huden virker yngre, sundere og mere livlig. Huden bliver plejet, opstrammet og fugtet igennem ved brug af denne serum.

Din hun kommer til at stråle og virke ungdommelig, strålende uden rander og rynker. Huden bliver mere smidig og modtagelig over for pleje, da den er beskyttet hele dagen med Instant Lift Serum.
Genvind din huds ungdom og vitalitet.

Indhold:
30 ml.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: