Manchetknapper til mænd

Manchetknapper er en essentiel del af en mands gaderrobe! Det er faktisk et must, hvis du er en rigtig gentleman og derfor er tilbyder vi hos Made4men også at kunne hjælpe dig med at finde lige dét du mangler. Vi har et bredt sortiment og vil opfordre dig til, at kigge nøje efter så du finder det helt rigtige der definerer dig og din stil.
Sorter efter

Manchetknapper hos Made4men er stilfulde og stilrene - altid!

Den helt rigtig løsning til en måske halvkedelig skjorte er altid manchetknapper. De kan pifte enhver skjorte op, og virkelig give dem noget personlighed.

Vores udvalg af manchetknapper er meget bredt og varierer fra appelsin design til stilfulde og seriøse farver og mønstre. Der er derfor noget til enhver smag.

Lukningen er altid den klassiske, som man kender den. En sølv pind der bøjes sådan, at en pind kan føres gennem skjortens ærmesamling. Derefter kan pindes vippes sådan, at den låser på bagsiden og bum - så sidder dine manchetknapper lige som de skal!

Vi forsøger at give et bred udvalg, så alle mænd kan finde lige dét de mangler i vores shop. Så om du er ude efter noget mere formelt har vi helt sikkert det til dig. Men står du også skal bruge noget mindre formelt og måske endda lidt sjovt, kan vi også klare det for dig!