Seler til Mænd

Tilbage i tidernes morgen, da selerne blev opfundet var det med den funktion, at holde bukserne oppe, så de ikke gled ned omkring anklerne. Denne funktion udfylder selerne stadig den dag i dag til fulde. Det ses dog at flere og flere i højere grad bruger dem som et accessory, hvor selerne bare hænger løst for at tilføje lidt kant.

Så uanset om du vil bruge selerne til at holde bukserne på plads eller bare pifte stilen lidt op, så har vi de helt rigtige til dig - brede såvel som smalle.

Læs mere om brug af seler her >>

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Seler til den ægte Gentleman!

Er du ude efter det ekstra pift itl dine sene aftner og fede fester? Så kan selen gå hen og blive din bedste accessories.

Vores udvalg af seler til mænd er hovedsagligt med enten trepunktssamlinger eller X-samling på ryggen. Det er alt sammen disse seler, hvor de møder hinanden på ryggen og krydser hinanden. Det har sin fordel, da vi på denne måde strammer sig rigtig flot ind til kroppen.

Kvalitet vægter højt hos op på Made4men.dk! Vi kvalitetstester vores produkter, så vi undgår at sælge produkter vi ikke kan stå inde for. Mange af produkterne kommer fra Philipsons, som har lavet seler til mænd siden år 1872! Det er et kvalitetsstempel og de ved altid hvad mænd har behov for - ligesom os fra Made4men.dk.

Vi søger altid efter, at kunne dække så mange forskellige stilarter som muligt. Vi har derfor både klassiske seler og seler med mønstre og sæsonpræget varer. Det er helt op til den individuelle stil og afgøre, hvilken sele der passer passer til dig!

Seler kan også sagtens bruges til helt basale ting, som f.eks. at holde dit jakkesæt på plads. Det var oprindeligt dét, som selerne var lavet for og her kommer de for alvor til sin ret!