Alluvian Abalus Solid Cologne

Alluvian Abalus Solid Cologne (14g)

549,00 kr
Alluvian Abalus Solid Cologne er en Cologne som du kan bruge lige efter barberingen til at opfriske huden. Den er let og skånsom samt giver en fantastisk duft af rav, træ og krydderier. Colognen er forførende og varm.
Kun 3 tilbage!
549,00 kr

En forførende og varm duft fra Alluvian

Ønsker du at dufte som en ægte gentleman? Alluvian Abalus Solid Cologne kan klare netop det for dig. Colognen bruges efter en barbering for at rense og opfriske huden. Med denne Cologne vil du fremstå frisk og velduftende. 


Alluvian Abalus Solid Cologne har et væld af fantastiske dufte af saffron, citrusfrugt, kardemomme, sort peber og rav. Colognen er skånsom for huden, da den er fri for Phthalater og syntetiske stoffer. Colognen er udelukkende skabt på botaniske ekstrakter og naturlige olier. 


Forkæl dit nybarberet ansigt 

Giv dit nybarberet ansigt lidt forkælelse og gør brug af Alluvian Abalus Solid Cologne. Colognen har en lækker konsistens, og er let og behagelig for den nybarberet hud. 


Dufte inspireret af den græske opdagelsesrejsende, Pythea 

Duften er inspireret af historien om eventyren Pytheas, som opdagede øen Abalus i det nordlige hav hvor bølgerne skyldede rav op på stranden. Colognen skaber en perfekt forførende og varm duft. 


Sådan bruger du Alluvian Abalus Solid Cologne 

 • Krads en en smule ud på fingeren og fordel mellem fingrene.
 • Anvend på pulsområder som hals, bag ørene eller håndled.
 • Undgå øjne og sår.

Indhold 
14g 


   

  Se lignende produkter

  Spørgsmål
  Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
  Ofte købt sammen med: