Alpecin Tuning Shampoo - Mod grå hår og hårtab (200 ml)

Alpecin Tuning Shampoo - Mod grå hår og hårtab (200 ml)

79,95 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Trine Balleby
Her er løsningen mod grå hår. Alpecin Tuning Shampoo bekæmper grå hår og hårtab så du fremstår ungdommelig igen.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Alpecin Tuning Shampoo - Mod grå hår og hårtab (200 ml)

Døjer du med hårtab og ønsker du at forebygge det? Så med med! Lige her kan du få den anerkendte hårshampoo fra Alpecin.

Shampooen som har havnet Tuning, er skabt til at bekæmpe de grå hår som vi alle får på et tidspunkt i vores liv.

Shampooen indeholder blandt andet koffein, som aktivit går ind og skaber liv i din hovedbund. Den hjælper dig med at bekæmpe dit hårtab.

Udover produktet hjælper mod hårtab, har den en lige så stor effekt imod grå hår. Den styrker dit hår og udsætter de grå hårs fremkomst, og derved udsættets de gråhår på hovedet.

Farve
Alpecin Tuning Shampoo skal ikke forståes som en hårfarve, for det er det bestemt ikke. Denne shampoo går nemlig ind og forstærker den naturlige hårfarve som dit hår har og på begynder at dæmpe de første grå hår, som du nok oplever kigger frem forskellige steder i dit hår.

Men hvad skyldes grå hår egentligt?
Vi ved alle at grå hår ofte kommer med alderdom. Det er vidst ikke nogen hemmelighed.

Men det som der egentligt sker er at hårrødderne, med alderen, mister deres evne og kræfter til selv at kunne danne de melanin-pigmenter som sørger for at de hår har den farve du er født med.

Det er her hvor at denne shampoo går ind og styrker hårrødderne. Udover at den styrker din hårrødder sørger den også for at dit hår bliver mere fyldigt og mørkt, som en ung mand i sin bedste hårmæssige alder, istedet for at det bliver stift og hvidt/grå.

Denne shampoo er yderest velegnet til mørkt hår da den styrker de mørke melanin-pigmenter, som skaber det lækre hår. Vi anbefaler ikke du benytter denne hvis du har blond hår.

Hårtab
Her kommer en af de punkter som Alpecin er virkelig stærke på. Denne shampoo hjælper dig ikke alene med at slipper for de grå hår. Den hjælper dig også med at stoppe hårtab.

Kombination af disse to ting, passer rigtig godt sammen, da de perioder en mand oplever disse aldringstegn ofte er ens.

Det som gør Alpecin Tuning Shampoo til en success mod hårtab er at shampooen har et højt indehold af koffeinholdige ingredienser, som hjælper dig med at styke hårets evne til at vokse.

Er du i den uheldige situation at du har arvet hårtab kan den enda hjælpe dig med at bekæmpe dette.Dine hårrødder nyder godt af Alpecin, der med sine aktive stoffer holder hårrødderne igang.

Anvendelse
  • Fordel shampooen i dine hænder
  • Massér shampooen ind i dit våde hår
  • Lad det side i ca. 120 sekunder - Du kan jo tælle
  • Skyl grundigt efter med vand
  • Velegnet til daglig brug


Du bør omhyggeligt læse alle produktets emballager og etiketter før anvendelse.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!