American Crew Heavy Hold (85g)
185,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Trine Balleby
American Crew Heavy Hold er en pomade til dig som ønsker stærk hold. Den er nem at anvende og giver lang holdbarhed.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Lang holdbarhed med American Crew Heavy Hold pomade


Gider dit hår ikke at holde figuren hele dagen lang? Denne pomade sørger for at du kan sætte dit hår efter eget behov og opleve utrolig stærk hold samt en lang holdbarhed. Du får altså en hårvoks som sikrer dig at frisuren forholder sig stabil og lækker i løbet af en hel dag.

Få stærk hold og flot glans i håret
Forestil dig at du kan stå op om morgenen og sætte håret præcis som du ønsker, og samme dag komme hjem om aften og ikke se forskel på resultatet. Når du bruger denne pomade fra American Crew behøves du ikke længere at bekymre dig om at håret mister sin stil og glans i løbet af dagen.

Udover den lange holdbarhed, er pomaden også nem at anvende og du vil få det ønskede resultat uden at skulle kæmpe med at få det ud af håret igen. American Crew Heavy Hold er nemlig nem at få ud af håret igen, uanset hvor stor en mængde du har benyttet.

Ingredienser som muligører nem fjernelse
American Crew Heavy Hold indeholder overfladeaktive stoffer, disse giver dig muligheden for nemt at fjerne pomaden fra håret under vask. Derudover indeholder denne voks også flere glansgivende stoffer, hvilket bidrager til at holde hårets udstråling.

Hvordan anvender jeg American Crew Heavy Hold?
Pomaden kan bruges til alle hårtyper. Det anbefales derimod at den benyttes til stilarter, der kræver maksimal hold og glans. For at du får det maksimale udbytte, putter du en lille mængde pomade på hånden og kører det igennem tørt hår.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: