Ansigtstoner

En ansigtstoner bruges efter ansigtsvask for en optimal rensning af huden. Ansigtstoner har til formål at fjerne overskydende snavs og fedt fra hudens overflade. Samtidig er mange ansigtstonere beriget med fugtgivende ingredienser, der genopretter hudens balance så ansigtet ikke udtørrer under rensningen.

Læs mere om toner / tonic
Sorter efter

Toner til huden - skal mænd bruge dem?

Toner - også kaldet tonic og lotion har igennem mange år haft et stort hjerte specielt hos kvinder. Clinique og Biotherm har lagt vejen for toner flere år tilbage. Det helt store spørgsmål - kan toner bruges til mænd?

Det skal vi se lidt nærmere på.


Hvad er en toner?

For det første - en toner er ikke et rense produkt som en scrub eksempelvis er. Den kan sagtens være en del af din daglige rutine, men den har ikke samme rensede effekt som en scrub har. Den skal derfor ikke bruges til at fjerne snavs nå du kommer hjem fra arbejde. Der skal du bruge et renseprodukt der for kvinder fjerner make-up og for os mænd er det snavs som gør at vi får uren hud. (Hvilket aldrig er pænt når man skal i byen fredag og lørdag aften.)

Rigtig mange har også den opfattelse at en toner kan "lukke" porerne og huden til efter man har renset den - det er også forkert. Der hvor toneren har sin afgørende effekt er at den giver huden en bedre balance af pH-værdi som fugtgiver og forbereder huden på det sidste led i din daglige pleje som kan være en ansigtscreme.


Derfor er den vigtig

Rigtig mange fyre - men faktisk også kvinder ser toneren som et overflødigt produkt der kun er til for at virksomhederne bag kan sælge flere. Nu er vi her ikke for at brande virksomhederne, men for at hjælpe mænd til at se bedre ud. Derfor kan vi nu (efter at have testet det) med sikkerhed sige: Tonic / toner har faktisk en afgørende effekt for hvor godt din ansigtscreme virker.

Ved at balancere din pH-værdi i huden samt fugte den, giver muligheden for endnu bedre effekt af dine cremer. Vi anbefaler altid at du bruger en ansigtscreme til slut så du er sikker på at huden får den retmæssige næring og forholder sig pæn og gløder.


Tonere vi anbefaler

Cremer vi anbefaler

Scrubs vi anbefaler

Konklusion

Med andre ord: Vi anbefaler en toner til dig der går op i din hud. Har du fedtet hud har vi opdaget at man faktisk kan nøjes med en toner i stedet for at man både bruger en ansigtsrens, toner og creme. Så hvis du døjer med fedtet hud så skip cremen og hold dig til toneren efter du har renset huden igennem. Det er bare lækkert med en ny velduftende hud.