Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Ansigtsvask

Mange mænd plages af bumser og skinnende hud. Det skyldes at mænd fra naturens side danner mere hudfedt, som sammen med snavs og døde hudceller, kan tilstoppe porerne og forårsage bumser, hudorme og fedtet hud. Brug derfor dagligt en effektiv ansigtsvask, der renser huden og minimerer risikoen for bumser.

Læs meget mere om ansigtspleje her >>
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Ansigtsvask til mænd

Hvis du vil have en ren og flot hud, så er det vigtigt at bruge en ansigtsvask. En god ansigtsvask, renser huden for urenheder og dødehudceller. Hvis man vil have en mere dybdegående rensning kan en Ansigtsscrub anbefales.

Til sammen vil ansigtsvaske og ansigtsscrubben, kunne rense din hud helt i dybde og fjerne alt fra hudorme, til bumser og døde hudceller. Det næste du så skal bruge er en Ansigtscreme, som kan lukke din porer og fugte huden, så den holder sig blød og beskyttet.

Ansigtsvask bedst i test

Vi har hos Made4men testet vores ansigstvaske, og har fundet den vi synes er bedst, både i forhold til pris, men også hvor effektiv den er. Vi udvalgte 5 forskellige ansigtsvask også testede vi dem hver især. Det skal dog lige siges, at resultatet blandt ansigtsvaskene var utroligt tæt.

Nr. 5 blev L'Oreal Men Expert Pure & Matt Cleansing Scrub, som er en af de billigere ansigtsvaske, og det kunne man også godt mærke på resultatet. Det rensede ikke huden så meget i dybden, som nogle af den konkurrenter, efterlod dog huden meget blød og glat.

Nr. 4 blev Beaute' Pacifique Renseskum, som også er en rigtig god og rensende creme. Der egenligt rensede huden godt, men ikke havde den store indflydelse på hudens blødhed.

Nr. 3 blev Baxter of California Face Wash, som er den bedst til prisen, men resultat mæssigt, er den ikke bedre end de to sidste konkurrenter.

Nr. 2 blev den ansigtsvask, der gav det bedste resultat, men som også var noget dyrere end de andre. Det er Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser, som gav den blødeste og reneste hud, men det var dog så tæt mellem nr. 1 og 2 på resultat, at det blev prisen der afgjorde det.

Nr. 1 er Njord Wash - Daily Facial Cleanser, det er en dansk producent, og de laver nogle super gode produkter, til en fornuftig pris, og det er derfor den blev nr. 1. Den levere et fremragende resultat, og så til en god pris.

Ansigtsvask til teenagere

Vi ved hos Made4men, hvor svært det er, at have en ren hud som teenager, og hvor vigtigt det er at bruge en ansigtsvask. Hvis du er teenager og er en dreng, så er du også snart ved at være en rigtig mand, og så skal du være en del af Made4men.

Vi har hos os et stort udvalg af specielt ansigtsvask, og det kan dog være svært at vælge mellem de mange forskellige, og derfor har vi lavet en top 3 over vores bestsellers.
  1. Njord Wash - Daily Facial Cleanser
  2. Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser
  3. L'Oreal Men Expert Pure & Matt Cleansing Scrub