Anti-aging

Hold dig ung længere med anti-aging produkter der opstrammer huden og forebygger forekomsten af rynker. Anti-aging produkter er med til at udglatte huden og modvirke tegn på ældning. Must-have for enhver mand over 25 år der vil bevare et ungt udseende.

Læs meget mere om anti-age cremer og produkter her.
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Anti age creme

I dag er anti-age cremer til ansigtet bedre end de nogensinde har været før, takket være de mange nye undersøgelser, som har kunne fortælle hvordan huden ældre sig. Nye teknologier har skabt en masse ny viden, som nu kan få dig til at se ung, sund og helt glat ud.


Videnskaben bag

De tidligere generationer af anti aging cremer reducerede mængden af tydelige linjer og rynker ved blot, at give fylde til de huden så det virkede mere fyldigt i en tidsbegrænset periode. I dag er det anderledes... I dag kan de mest avanceret ansigtscremer og serummer tage din hud år tilbage på flere niveauer.De nyeste produkter indeholder mindre retinol og har bevist sig, at være mere effektivt til at fjerne tydelige alderstegn. De typiske ingredienser, som du skal kigge efter er retinol, A vitamin, protein og botanicals. Alle disse er med til at få huden til, at se yngre ud.


Sæber og rens som ikke udtørre din hud

Sæber kan typisk godt udtørre din hud. De fleste sæbebarer indeholder sodium lauryl sulfate, som fjerner de naturlige olier fra huden. (Det skal dog siges at rigtig mange nye mærker, har fjernet denne ingrediens og erstattet den med naturlige ingredienser).

For nylig er flere og flere producenter begyndt at lave sæber, som også tilfører fugt. Det bliver dermed en dobbelt-action sæbe, som både fjerner skidt og bakterier fra huden, men også tilfører fugt til den del af huden, som har aller mest brugt for det.

Alle disse sæber og rensere bruger en ingredienser, som er essentielle til at pleje og holder på din naturlige vandmængde i huden. Samtidig indeholder de ceramider, som fugter huden og holder på fugten hele dagen. De rigtige gode produkter indeholder også benzoyl og salicylic syre, som beskytter mod olieret hud og bumser.


Forskellen mellem mænds og kvinders produkter

Mænd har generelt en mere tyk og olieret hud end kvinder. Mænd har også større porrer, som har tendens til at blive tilstoppet af meget tykke cremer, men helt generelt så finder man mange af de samme ingredienser i mænds og kvinders produkter.


Ungdå rynker med UV beskyttelse

Den bedste antirynke strategi er, at beskytte sig mod solen. Dermatologer verden over siger at 70% af de tydelige tegn på ældre hud kommer fra UV stråler.

Førhen skulle tyk hud altid have massere af zink for, at modvirke uv strålernes effekt på huden.I dag findes der utrolig mange forskellige solcremer, som beskytter mod evt. skader fra solen. De hjælper mod solen, rynker osv. men fjerner ikke rynker og andre ældre tegn fuldstændig.