Dermaroller

Trine Balleby
Dermarollere har været populære i nogle år, og det er bestemt ikke uden grund! De mange små mikro-nåle på rulleren går aktivt ind og stimulerer huden, det dig hjælper til at bevare elasticiteten i huden, og hjælper netop din hud med at blive sundere og stærkere.

Er du i tvivl om hvilken der passer til dig, så kig med herunder hvor vi har samlet et udvalg af dermarollere. Udvalget består både af dermarollere til kroppen, ansigtet og skægget, samt samlede dermaroller kits som består af alt hvad du skal bruge.

Sorter efter

Kvalitetstestet udvalg af dermarollere

Hos Made4men går vi aldrig halvhjertet gennem noget! Derfor er hele vores udvalg af dermarollere blevet kvalitetstestet inden de er blevet lagt på hjemmesiden, for at sikre os at vi kun sender det bedste af det bedste ud til vores kunder.

I vores udvalg finder du dermarollere til ansigtet, kroppen og skægget, samt specielle dermarollere lavet specifikt til mere sensitive områder af ansigtet. Dette gør det nemt for dig at finde en dermaroller af bedste kvalitet, uanset hvilket behov du skulle have.

Hvordan virker en dermaroller?

Dermarolleren virker ved at nålene som rulles over huden, aktivt går ind og stimulere hudens kollagen, så de gamle kollagenstrenge bliver nedbrudt og nye bliver dannet. Når dermarolleren rulles over huden, bliver der dannet en masse små "mikro-kanaler" i huden,. Dette øger blodcirkulationen og hjælper huden med at regenerer sig selv på de steder man har brugt dermarolleren. Det er især gældende hvis en creme eller serum bliver påført efter man har rullet huden, da de aktive stoffer har nemmere ved at trænge helt ind i huden gennem "mikro-kanalerne" og hjælpe.

Denne type af behandling er ofte blevet brugt i forbindelse med professionelle klinikbehandlinger, men har nu inden for de seneste år fundet sin vej ind i mange af danskernes skønhedsrutiner.

Hvorfor bruge en dermaroller?

En dermaroller går aktivt ind og stimulerer produktionen af din huds elastin- og kollagenproduktion. Derfor kan du med fordel bruge en dermaroller hvis du føler at elasticitet i huden ikke er hvad den har været, hvis gløden i huden mangler, eller hvis du på andre måder har en skadet hud.

Dermarolleren skulle efter sigende hjælpe på flere forskellige ting
 • Styrkelse af huden
 • Give huden mere glød
 • Reduktion af rynker og fine linjer
 • Mindsker synlighed af akne ar
 • Mindsker pigmentforskelle i huden
 • Øger regeneringen af huden

Hvilken slags dermaroller skal jeg vælge?

Antallet af forskellige dermarollere er steget stødt i henhold til at populariteten af behandlingen også er skudt i vejret, og det kan derfor være vanskeligt at forholde sig til hvilke dermarollere der passer til netop dit behov.

Den vigtigste ting at kigge på når du køber en dermaroller er længden på nålene, her skal du gå efter en længde på 0,2 - 0,5 mm. Denne længde går nemlig blot ind og stimulerer din hud, hvorimod de længere nåle på 1,5 - 3 mm går ind og prikker decideret hul i huden, dette er noget der burde efterlades til skønhedsklinikker og fagpersoner inden for dette felt.

Der findes dermarollere til kroppen, ansigtet og til skægget. De virker allesammen på samme måde, hvor de går ind og nedbryder gamle kollagenstrenge og stimulerer huden til at skabe nye, samt at de øger blodcirkulationen på de anvendte steder, som hjælper din hud med at regenere sig selv - så du ender med en stærkere hud i sidste ende.

Her hos Made4men står vi 100% inde for det vi sælger, så køber du en dermaroller fra vores sortiment kan du være sikker på at det er et produkt i højeste kvalitet.

Guide til brug af dermaroller

Mange spørgsmål kan poppe op hvis man ikke har prøvet at at bruge en dermaroller før - Hvor ofte skal jeg bruge den, Hvor lang tid skal jeg rulle min hud og hvordan bruger jeg den overhovedet? Derfor har vi lavet en lille guide til dig, som viser dig step for step hvordan man gør.

Det skulle være forholdvis nemt at gå til, så længe du tænker på hygiejnen i hele processen, så du undgår at få snavs helt ind i huden.

Sådan gør du helt præcist:
 • Rens dit ansigt, hænder og dermaroller med en desinficerende spray inden du går i gang.
 • Rul dermarolleren 8-6 gange i forskellige retninger - diogonalt, lodret og vandret - henover området du vil behandle, så du er sikker på at hele området bliver behandlet. Du behøver ikke at trykke nålene hårdt ind mod huden, men blot rulle den med et let tryk over huden.
 • Umiddelbart efter behandlingen påføres en nærende serum eller ansigtscreme på huden - hvis du køber et dermaroller kit, følger der ofte en serum, gel eller creme med.
 • Hvis du bruger en serum, så lad denne trænge helt ind i huden inden du afslutter med en nærende og fugtgivende creme.
 • Rens derefter din dermaroller grundigt med en desinficerende spray, så den er klar til næste gang
 • Et godt tip er at rulle din hud om aftenen, dette giver din hud tid og ro til at restituere og være klar til næste dags udfordringer. Undgå desuden at bruge make-up i omkring 6 timer efter behandlingen.

Hvor ofte skal jeg bruge min dermaroller?

I starten er det en god idé kun at rulle sin hud 2-3 gange om ugen, så din hud langsomt kan vænner sig til behandlingen. Efter et par måneder kan du begynde at skrue langsomt op over en længere periode, så du til sidst ender med at kunne rulle din hud hver dag.

Det er dog vigtigt at du giver din hud en tilvænningsperiode, og ikke ruller huden hver dag fra starten. Det er nemlig i pauserne mellem behandlingerne at huden får tid til at regenere sig selv og gendanne de nye kollagenstrenge. Hvis du oplever at din hud reagerer voldsomt, er det en god ide at skære ned på behandlingen, og hold en pause til din er okay igen.

Virker behandlingen?

Det kan du tro den gør! Vi har hos Made4men taget dette produkt helt ind til hjertet, og det er her blevet en fast del af de fleste på kontorets hudplejerutine. Og vi kan allesammen både se og mærke en tydelig virkning på huden.

Dermarolling er en helt enkelt, men samtidig effektiv behandling og er specielt god til dig hvis du har strækmærker eller akne ar du gerne vil af med.

Alle virkningerne fra behandlingen er desuden også bakket op af videnskaben, hvor undersøgelser f.eks. viser at behandlingen kan øge kollagenindholdet i din hud med omkring 400%. Din huds absoberingsevne øges også helt op til 3000% så alle de aktive næringsstoffer bliver fuldt absoberet i huden.

Resultatet ses allerede efter 24-72 timer efter behandlingen af huden. Her vil bemærke at du hud ser mere frisk og glødende ud, da blodcirkulationen på området er blevet stimuleret. Efter 2-3 måneder vil din hud vænne sig til behandlingen med de mange små nåle og vil derfor ikke reagere på samme måde som i starten - dette er dog ikke ens betydning med at behandlingen er stoppet med at virke. Tværtimod så træder effekten fra dermarolleren først for alvor i kraft efter længere tids brug hvor du har tilføjet den til en fast del af din hudpleje rutine.

Hvornår bør jeg ikke bruge en dermaroller?

Det er vigtigt at passe godt på sin hud, og der er da også situationer hvor det ikke er en fordel for dig at bruge en dermaroller, da det i sidste ende kan gøre mere skade end gavn. Det er derfor ikke en god idé at rulle på skadet hud, så undlad at bruge en dermaroller på:
 • Akne i udbrud
 • Rosacea
 • Psoriasis
 • Eksem
 • solbrændt hud
 • Hudafskrabninger og åbne sår
 • Utroligt sensitiv hud
Trine Balleby

Mit navn er Trine. Jeg er uddannet kosmetiker med speciale i hud, og har derfor en kæmpe passion for hudpleje, der gør mig til Made4mens hudpleje ekspert.
Jeg vil gøre alt for, at du kommer godt i gang med hudpleje, der passer lige netop dig - det kan være nemt og effektivt med kun få produkter.