Læber

Tørre og sprukne læber kan være enormt smertefuldt. Sprækkede læber kan skyldes varme og kulde der får læberne til at udtørre og revne. Mænd der opholder sig meget udendørs bør derfor dagligt bruge en læbepomade, der fugter og beskytter læberne mod vind og vejr.

Mere om sprukne læber
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Pas på dine læber

De fleste mænd tænker slet ikke over deres læber. Det er dog lidt en fejl - hvordan skal du ellers kysse næste gang du får en sød tinder date med hjem?

Dine læber er dit våben - og et våben skal plejes og holdes ved lige. Der findes et hav af produkter på markedet - og gæt hvad? Vi har samlet de fedeste produkter til dig - dem du skal have for at blive den bedste kysser i byen ;-).


Hvorfor sprækker dine læber?

Der er mange grunde til at dine læber sprækker. Som hovedårsag er det fordi at huden på læberne er super tynd, faktisk kan man se alle de blodkar der ligger under huden.

Ofte sker det om vinteren fordi det er koldt og huden ikke kan modstå kuldens pres. Så sprækker læberne og det kan faktisk blive til sår - mon ikke du har stået i byen og oplevet at se dig selv i spejlet og tænke "Shit - ophævede læber" - den er ikke god, når søde Line kommer hen for at tage dig med hjem.


Sådan passer du på dine læber

  • Sørg for at fugt dine læber med en læbepomade
  • Sørg for at få dine vitaminer - specielt kan ekstremt tørre læber være en indikation på at du mangler a-vitamin eller b-vitamin.
  • Pas på at få for meget sol på dine læber - ligesom huden kan soldyrkelse være med til at ødelægge læberne og gøre dem mere ru hvilket ikke er særlig pænt.
  • Undgå for mange syre-holdige drikke som appelsinjuice - det kan både skade tænder og læber.
  • Som altid har kost, træning og stress en stor del af skylden for hvordan vi ser ud og derfor er det også vigtigt at tage sig af sin krop, da det kan være svært at redde hvis skaden først er sket. - Det samme gælder dine læber

Produkter vi anbefaler

Der findes rigtige mange produkter på markedet - efter 10 år på markedet har vi fundet frem til hvad der virker - i hvert fald for os! Produkter der virker


Læbepomade med smag - altid en god idé

Vi anbefaler også at du vælger en læbepomade med smag. Det giver altid lidt kredit i byen og sørger for at dine scoringer ikke bliver skuffet over når dine læber nærmer sig hendes - vi garanterer dig for at det giver pote. Og helt ærlig - hvis ikke for damernes skyld, så gør det for din egen, det gør også skide ondt at have sprukne læber. Pas på dem