Make-up til mænd

Trine Balleby
Makeup kan bruges af alle, også mænd - og det er kun fantasien, der sætter grænser. Med makeup kan du korrigere dit ansigt, så du kan fremhæve de gode sider, og skjule de knap så gode træk eller fejl.

Du kan for eksempel bruge en concealer til at skjule bumser, urenheder eller pigmentforandring - næsten alt skal minimeres eller skjules. Derudover kan du bruge en pudder, der kan reducere den skinnende overflade i ansigtet eller bare til at give en flot finish.

Makeuppen skal vælges ud fra din hudfarve - vælg gerne en lysere concealer, og dertil en lidt mørkere pudder for at skabe en flot farve.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Mænd og make-up - er det muligt?

Skal mænd gå med make-up? Det har altid været det store spørgsmål - og tro os når vi siger: Vi har testet det mange gange.

Der der dog sket et skifte i modetrenden indenfor hudpleje til mænd. Beckham, Ronaldo og flere af verdens superstjerner har banet vejen for os andre dødelige (bare rolig vi føler os også som rockstjerner).

Hvilke make-up produkter kan mænd bruge?

Det er svært at sammenligne os mænd med de store superstjerner - de bruger ofte altid make-up når vi ser dem, specielt når det er på film eller billeder da det giver et meget bedre look og man kan manipulerer med et udseende hvis man er en dygtig make-up artist - der er dog et par ting du kan gøre selv også uden at være David Beckham.

Make-up børste

En god børste er ikke at kimse af - selvom det kan virke liiiidt underligt at skulle bruge en børste når man står foran spejlet om morgenen. Dog giver det altid det bedste resultat når man skal påføre pudder eller rouge.

Vi anbefaler:

Pudder / rouge

Pudder er en lækker lille sag som mænd sagtens kan bruge - primært kan den give dig en lidt brunere kulør i ansigtet og give dig et mere "rent look" hvis du eksempelvis har små urenheder eller pigmentfejl i huden. Desuden indeholder de fleste puddere også solcreme så de hjælper dig i solen. Kan desuden også hjælpe hvis du lider af hyppig rødme.

Vi anbefaler:

Dækstift

En god dækstift er virkelig perfekt at have med i sin toilettaske - lige før en familie fødselsdag eller en tur i byen med drengene så napper du stiften og dækker dine små skønhedsfejl såsom en nylig vundet bums eller lign. perfekt hvis man gerne vil tage looket til det næste niveau.

Vi anbefaler:


Konklusion

Er det kun for piger at gå med make-up? Svaret er mange og deler ofte vandene - men derfor synes vi godt man kan prøve det før man kommer med en kommentar. Milliarder af kvinder bruger det verden over - så hvorfor ikke give den lidt ekstra gas hvis du føler der skal lidt ekstra til på dagen?

Trine Balleby

Mit navn er Trine. Jeg er uddannet kosmetiker med speciale i hud, og har derfor en kæmpe passion for hudpleje, der gør mig til Made4mens hudpleje ekspert.
Jeg vil gøre alt for, at du kommer godt i gang med hudpleje, der passer lige netop dig - det kan være nemt og effektivt med kun få produkter.