Make-up til mænd

Make-up er til den moderne mand der går op i sit udseende. Brug for eksempel en dækstift til at skjule bumser eller pudder til at reducere den skinnende overflade i ansigtet. Med make-up kan du nemt skjule dine hudproblemer samtidig med du fremhæver dine gode sider.

Læs mere om make-up til mænd
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Mænd og make-up - er det muligt?

Skal mænd gå med make-up? Det har altid været det store spørgsmål - og tro os når vi siger: Vi har testet det mange gange.

Der der dog sket et skifte i modetrenden indenfor hudpleje til mænd. Beckham, Ronaldo og flere af verdens superstjerner har banet vejen for os andre dødelige (bare rolig vi føler os også som rockstjerner).

Hvilke make-up produkter kan mænd bruge?

Det er svært at sammenligne os mænd med de store superstjerner - de bruger ofte altid make-up når vi ser dem, specielt når det er på film eller billeder da det giver et meget bedre look og man kan manipulerer med et udseende hvis man er en dygtig make-up artist - der er dog et par ting du kan gøre selv også uden at være David Beckham.

Make-up børste

En god børste er ikke at kimse af - selvom det kan virke liiiidt underligt at skulle bruge en børste når man står foran spejlet om morgenen. Dog giver det altid det bedste resultat når man skal påføre pudder eller rouge.

Vi anbefaler:

Pudder / rouge

Pudder er en lækker lille sag som mænd sagtens kan bruge - primært kan den give dig en lidt brunere kulør i ansigtet og give dig et mere "rent look" hvis du eksempelvis har små urenheder eller pigmentfejl i huden. Desuden indeholder de fleste puddere også solcreme så de hjælper dig i solen. Kan desuden også hjælpe hvis du lider af hyppig rødme.

Vi anbefaler:

Dækstift

En god dækstift er virkelig perfekt at have med i sin toilettaske - lige før en familie fødselsdag eller en tur i byen med drengene så napper du stiften og dækker dine små skønhedsfejl såsom en nylig vundet bums eller lign. perfekt hvis man gerne vil tage looket til det næste niveau.

Vi anbefaler:


Konklusion

Er det kun for piger at gå med make-up? Svaret er mange og deler ofte vandene - men derfor synes vi godt man kan prøve det før man kommer med en kommentar. Milliarder af kvinder bruger det verden over - så hvorfor ikke give den lidt ekstra gas hvis du føler der skal lidt ekstra til på dagen?