Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

Selvbruner

Trine Balleby
Selvbruner er absolut ikke noget, du skal frygte. Med det helt rigtige produkt og redskab, skal du nok få den flotteste tan. Med denne sunde metode får du en flot kulør, gylden farve og ekstrem lækker udstråling.

Vælger du en selvbruner, så minimerer du chancen for hudkræft, ældet hud, rynker og pigmentskader, da selvbrunere ikke kan forårsage nogen af disse ting. Det unikke tip er at anvende en påføringshandske og fordele omhyggeligt - gør du dette, så har du en vanvittig flot tan.

For optimal farve anbefaler jeg, at du bruger en bodyscrub, inden du påfører selvbruner, da farven vil holde længere.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Selvbruner til mænd

Der findes rigtig mange selvbrunere på markedet - det kan være svært at finde rundt og man kan desværre opleve dårlige resultater. Nu skal du ikke være forvirret længere - vi har lavet en masse test og fundet de bedste selvbrunere til mænd. I tvivl? Så skal du ikke gå længere. Vi kigger på alle de mest kendte produkter på markedet herunder EasySun, Tan-in-a-can, St Tropez, Sunspa og St. Moriz.


Bliver det virkelig flot?

Det første spørgsmål mange stiller sig selv: Bliver det overhovedet pænt? Desværre har rigtig mange oplevet en grim farve når de bruger selvbruner for første gang. Det tager nemlig lidt snilde at få det bedste resultatet og derfor er det også godt at investere i et produkt der kan blive flot - og der er de lidt dyrere produkter faktisk ofte pengene værd. De billige produkter er dem der kan give en gullig farve - lidt groft sagt.Sådan får du det bedste resultat:
  • Tag et varmt bad og vask dig grundigt
  • Hold sprayen 20 cm fra kroppen før du påfører den
  • Brug evt. en handske til at påføre sprayen jævnt
  • Barber dig evt. først (Bakblade til ryggen)
  • Undgå at tage tøj på og lig dig evt. i sengen mens selvbruneren trænger ind


Er selvbruner lige skadeligt som at tage sol?

Selvbruner indeholder ikke nogen UV stråler som det er farlige ved solen. Man kan altid tage en objektiv diskussion om at bruge mange kosmetiske produkter i løbet af dagligdagen, men i forhold til det at tage sol er selvbruner en meget mildere vej til at blive brun. Du skal selvfølgelig også kunne lide duften - derfor kan det være godt at teste et par forskellige selvbrunere før du vælger en specifik. Desværre bliver mange skræmt af en slem duft. Du kan også tage en der er duft fri. Som med alt andet koster dem af god kvalitet også en del mere - men som beskrevet før mener vi faktisk det er pengene værd.

Vores favoritter


Hvor lang tid holder selvbruner?

Det er meget forskelligt og kommer også an på din livsstil. Hvis du påfører et korrekt lag over hele kroppen vil du kunne få et resultat der holder i 7-10 dage afhængig af kvaliteten. Igen understreger vi at det kan betale sig at give lidt mere da en dyrere selvbruner ofte også holder lidt længere. Det kommer naturligvis også an på din hudfarve og hvordan din hud tager imod selvbrunere generelt. Vi testede alle vores produkter og det varierede mellem 5-10 dage. Dog oplevede vi også at farven kunne være ujævn nogle steder - så derfor fandt vi ved test nr. 2 også ud af at det var bedre at få en ven eller kæresten til at påføre på eksempelvis ryggen - der er ingen der ønsker en plettet tiger!


Ofte stillede spørgsmål - Selvbruner til mænd

Hvad er selvbruner?

Selvbruner er et godt alternativ til solariet om vinteren. Selvbruner består ofte af en creme eller spray, der indeholder DHA som er en aminosyre der binder sig til cellerne i den øverste del af huden, og får den til at se brun ud.

Hvor lang tid holder selvbruner?

Ifølge vores ekspert og hendes erfaringer, holder en selvbruner oftest mellem 5 og 10 dage. Dette varierer alt efter kvaliteten på produktet

Hvordan dufter selvbruner?

Selvbruner har et ry for at lugte grimt. Dette er dog en skrøne, medmindre du køber de helt billige produkter. Investér lidt mere, og så får du et produkt uden lugt og med længere holdbarhed.

Trine Balleby

Mit navn er Trine. Jeg er uddannet kosmetiker med speciale i hud, og har derfor en kæmpe passion for hudpleje, der gør mig til Made4mens hudpleje ekspert.
Jeg vil gøre alt for, at du kommer godt i gang med hudpleje, der passer lige netop dig - det kan være nemt og effektivt med kun få produkter.