Anthony Oil Free Facial Lotion

Anthony Oil Free Facial Lotion

325,00 kr
Kun 2 tilbage!
325,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Anthony Oil Free Facial Lotion er en fugtighedscreme der gør huden blød og fremmer opheling af huden samt hjælper med at genskabe hudens naturlige pH-værdi.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Anthony Oil Free Facial Lotion er en fugtighedscreme der gør huden blød og fremmer opheling af huden samt hjælper med at genskabe hudens naturlige pH-værdi. Den virker antibakterielt uden at fjerne hudens fugt. Din hud bliver blød, mindre fedtet, mere mat og fri for urenheder.

Sådan gør du:
Benyttes morgen og aften efter grundig rens af huden. Cremen er meget drøj, så du skal huske ikke at trykke for meget ud!

Hudtype:
Normal til fedtet hud

Indhold:
70g. 
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.0
(2 bedømmelser)
Stjerner
Casper. | Denne Ansigtscreme/lotion er virkelig god
Denne Ansigtscreme/lotion er virkelig god, slår selv Active Moist fra Dermalogica, en af de bedste jeg har prøvet. Anthony Oil free Facial lotion trænger hurtigt ind og fugter godt uden at fedte, påfør lidt mere på de områder hvor du f.eks er lidt mere tør....Man skinner ikke som et spejl og lygter ikke som et frugttræ, af denne Ansigtslotion og den er uden Olie og Lanolin så man ikke får tilstoppede porrer...
Stjerner
Jon | Det er et rigtig godt produkt
Det er et rigtig godt produkt som let fugter uden problem. Fjerner helt klart spejleffekten. Og så er den mild og har hos mig ikke skabt irritation.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: