baKblade

Jonas Primdahl
Få styr på dine hår på ryggen, med den ultimativt bedste rygskraber. Det er nu muligt nå alle de områder på ryggen, som du aldrig har kunnet nå før. Du får en super tæt og glat barbering, og du skal ikke få kæresten eller en kammerat til at barbere dig på ryggen længere.

Du kan nu klare det hele selv, og skal ikke føle dig som en behåret abe længere.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

baKblade

baKblade er en kickstarter virksomhed, som har fået stor succes i løbet af 2016. Hvis du ikke allerede har set deres video, med gorillaen der barbere sig, så se om du kan finde den på nettet. Vi er glad for at have deres rygskraber, her hos made4men og håber at hvis du har hår på ryggen, også bliver glad for den.

For millioner af mænd er det forfærdeligt at fjerne sine ryg hår. Det gør ondt både på huden, men også pengepungen. baKblades rygskraber gør din ryg barbering smertefri, hurtig og nem, du skal nu ikke bekymre dig om din ryg barbering længere.

Hår på ryggen

Her er nogle af de muligheder, du har for at fjerne dine hår på ryggen:
 • Almindelig skraber (tager en evighed)
 • En Trimmer (efterlade stubbe)
 • Voksning (gør ondt)
 • Hårfjerning med laser (dyrt)

  Der er mange andre muligheder for at fjerne sine hår på ryggen, men der er ingen af dem der slår baKblade. Hvis du vil have en glat barbering på ryggen, så skal du have fat i et baKblade, det er den ultimativt bedste løsning til at fjerne hår på ryggen.

  baKblade er designet til, at give din mest komfortable barbering. Udformningen og længden er håndtaget er nøje overvejet, så det giver bruger den bedst mulige oplevelse. Du kan nu barbere dig over hele ryggen, helt uden at have problemer.

  Du får den bedste barberings oplevelse, barberbladene er designet til at man har mindst mulig chance for at skære sig. Bladene efterlader ingen stubbe og når de engang er slidt op, er de super nemme at skifte.
  Jonas Primdahl
  Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
  Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.