Barberians Cph

Jonas Primdahl
Barberians Cph er et dansk skæg brand, som tager udgangspunkt i god kvalitet og maskulinitet. Optimal barbering kræver det rette udstyr.

Gammeldags barberingsgrej som bliver produceret i Danmark. Dette er ligefra den klassiske barberkniv til rustfri DE Razor.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Barberians Copenhagen

Barberians er en eksklusiv serie af old fashioned barberprodukter til den moderne mand. Det er et dansk brand som udelukkende bliver produceret og udviklet i Danmark.

Idéen bag Baberians Copenhagen opstod egentlig i Cailfornien, USA hvor den den amerikanske barber kultur opstod. Idéen var så at skabe produkter udfra rene råvarer, økologiske samt håndproduceret i Danmark.

Alle produkterne er udviklet fra bunden med miljøvenlige og økologiske ingredienser, kun for at sikre dig den bedste kvalitet. Med den komplette serie fra Barberians, så er du sikker på at få en autentisk og dejlig oplevelse. Barberians er et luksuriøst brand, der lever produkter i verdensklasse til pleje af det mandlige skæg.

Derfor skal du anvende pre-shave olie

Har du problemer med irriteret hud efter barbering, selvom du både bruger barberskum og aftershave? Så synes vi at du skal prøve en pre-shave. En preshave er et vigtigt redskab som alle mænd kan bruge. Preshaven fåes i både creme, gel og olie.

Barberians Copenhagen anbefaler olien fordi den er let at påføre og håndtere. Hvis du i forvejen har en følsom hud og ofte lider af irritationer efter barbering, så mener Barberians du skal anskaffe dig en preshave. Barberians mener at en preshave er det mest vigtige for en god barbering.

Olien gør både huden og hårene klar på en babering. Hårene bliver bløde,derved får skraberen de bedst mulige arbejdsvilkår.

En pre-shave løfter hårene fra overfladen, så man får den tætteste barbering. Som en lille sidegevinst holder pre-shaven huden blød og fugtig, derfor skal du ikke vaske olien af inden barbering.

Sådan gør du

  • Fugt huden med lunken vand
  • Påfør olien på de steder der skal barberes
  • Masser den ind på en måde hvor man sørger for at komme imod groretningen
  • Lad den sidde 2-3 min

Den perfekte barbering

Fire trin til den perfekte barbering

For mange mænd er barbering bare noget der skal overståes. Nogle fortrækker at lade skægget gro langt og tykt, hvorimod andre værdsætter en glatbarberet hud. Hvad end du forterækker, så døjer mange mænd med irriteret hud, så derfor giver Baberians en lille simpel guide til den perfekte barbering.

1. PRESHAVE

Det er vigtigt at vælge en pre-shave som passer godt til dig. En pre-shave olie er med til at give en gladt overflade, og med til at forberede huden inden barbering. Udover dette så forbygger olien også irriteret hud og rifter.

Sørg for at barber dig efter et varmt bad eller fugt din ansigt med varmt vand, og kom et par dråber pre-shave oil i håndfladen.

Massér det nu ind i skægget, og gerne i cirkulere bevægelser.Olien skal have lov til at sidde et par minutter, så det kan få lov til at trænge ind i huden. Olien skal ikke vaskes af inden barbering.

2. BARBERCREME

Brug en barberkost og barbercreme. Ved at benytte dig af en barberkost får du en god opskummening. Cremen bliver mere fyldig, hvilket er utrolig velegnet til folk med sart og tør hud. Du kan også benytte dig af barbersæbe, men Barberians Copenhagen anbefaler barbercreme da det er lettere at opskumme.

Du skal anvende en smule vand til opskumning af barbercremen, og derefter påfør barberkosten i cirkulære bevægelser. Det kan helt klart anbefales at opskumme din creme i en barberskål.

3. BARBER

Benyt barberkniven og begynd at barbere der hvor der er mindst skæg. Det er oftest i ansigtets sider. Fortsæt derefter med halsen hvor du starter nedefra, og afslutningsvis med mund og hageparti.

Det er vigtigt du barber i hårenes retning, og bruger den frie hånd til at strække huden ud. Afslut med at rengør med lunken vand og derefter kold vand.

4. AFSLUTTENDE

Sidste punkt på listen. Afslut med en god aftershave påført på det område du er nybarberet. Aftershaven er kølende og har en lindrende effekt. Produkter med meget alkohol skal undgåes, da din hun er irritabel og sårbar og udtørrer nemt.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.