Beardbrand

Jonas Primdahl
Beardbrand ønsker at gøre skæg mere stilrent, førhen var der mange der forbandt skæg med dovenhed, hvis man ikke gad at fjerne det. Det er vendt 180 grader i dag, da skægpleje er blevet kæmpe stort.

Det er en nødvendighed, at passe og pleje sit skæg, hvis man gerne vil have det til at være flot og velholdt. Vi har her hos Made4men samme passion for mænd med skæg som beardbrand, og vi ønsker på samme måde at bringe stilrenheden frem i et flot skæg.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Skægolie

Beardbrand skægolie er af super høj kvalitet, det er en blanding nødde-, bær- og æteriske olier, der til sammen giver den fantastisk duft og sunde udtryk. Deres olier er designet til holde skægget let, fugtet og skinnende. De hjælper endda også med at blødgøre skægget og holde skæl på afstand.

Du har sikkert selv haft diskussionen med kvinden i dit liv, om at hun synes dit skæg kradser. Hun er bange for at få skægpest, da skægget godt kan stikke en del. Hvis du gerne vil slippe for diskussionen, så har vi kun et råd til dig, brug en skægolie. Du vil i løbet af ingen tid kunne mærker en forskel, og det vil din partner helt sikkert også.

Hvordan bruger jeg den så?

Hvis du vil have det bedste resultat, så er det bedst at bruge olien, efter du har været i bad. Badet kan nemlig godt være med til at tørre skægget ud, og det skal vi helst ikke have. Så havner vi tilbage ved diskussionen, og det var jo det vi ville undgå, så på med skægolien. Skægolien vil også hjælpe mod kløe og irritationer i skægget.

  Tips og Tricks til skægget
 • Sådan undgår du skægpest
 • Sådan plejer du dit skæg
 • Kom af med skæl for altid

  Beardbrand

  Hvorfor skal du købe produkter fra Beardbrand? Grunden til at vi her hos made4men er så glade for Beardbrand, er grundet deres passion for skægpleje. Grundlæggeren af Beardbrand, fandt sin passion for skægpleje, da han deltog i et amerikansk mesterskab i skæg.

  Det gik op for ham, at der manglede en skægpleje producent med samme passion for skæg, som alle dem der deltog ved mesterskabet. Da han vendte hjem fra mesterskabet, startede han ideen til det, der er Beardbrand i dag.

  Det er den passion vi ønsker at dele her hos made4men. Vi ønsker at mænd skal have tilgang til de bedste skægpleje produkter på markedet, og vi ønsker at gøre det let anvendeligt. Skægpleje er en passion, og det skal være muligt for dem der ønsker at dele passionen med os, at få højkvalitets produkter som Beardbrands.
  Jonas Primdahl
  Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
  Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.