Se denne uges vilde kampagner: lige her >>
Spar op til 30% på Skægpleje og Trimmere

Ben & Anna

Jonas Primdahl
Ben&Anna har udviklet en deodorant serie af 100% naturlige ingredienser og stræber efter at udvikle deodoranter, som passer på din hud og samtidig støtter miljøet - derudover kommer de i flere forskellige duftvarianter, så du kan vælge den som passer perfekt til dig!

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hvem er Ben&Anna?

Ben & Anna er et tysk kærestepar som gerne vil leve et vegansk livsstil og har altid gået i op, hvad de udsætter deres kroppe for. Den her veganske livsstil er blevet en hverdag for mange mennesker og naturlige fødevarer er efterhånden ikke noget problem at anskaffe. Men da det kom til personlig pleje til kroppen var det svært for dem at finde produkter som levede på til de krav - nemlig at det skulle være vegansk og naturligt!

Derfor besluttede Ben & Anna og udvikle deres eget produkt - som udelukkende var lavet på naturlige ingredienser! Dette tog dem utrolig mange forsøg før de ramte det helt rigtige resultat, men i sidste ende lykkedes det - og de står med et super lækkert produkt med friske dufte og den helt rette konsistens.

Derfor skal du heller ikke snydes for denne lækre produkt serie hos Made4men - Du kan derfor nu nyde godt af deres hårde arbejde og mange forsøg og på den måde nyde en naturlig deodorant.

Ben&Anna's produktudvalg


Du finder 4 meget forskellige dufte i produktserie - så der vil helt sikkert være en som passer til dig!

Nordic Timber: Mandens foretrukne - en duft af cedertræ, som leder dig hen mod skoven.

Vanilla Orchid: En mild deodorant med en sød duft af morgenfrue og vanilje. Det er en unik duft, der dufter dejligt hele dagen. Det er det ultimative alternativ til en klassisk deodorant.

Persian Lime: Frisk duft af lime - som er med til at give dig friskhed under armene.

Provence: En naturlig deodorant med en frisk duft fra den blå-violette lavendelsblomst. Det giver en naturlig mild duft, der minder om en tur til det sydlige Frankrig.

Historien bag Ben&Anna


Efter mange år med det gode liv i Berlin, tog Ben&Anna en beslutning om at forlade byens jungle. De besluttede at flytte tilbage til landskabet i deres hessiske hjemland - på trods af Berlins mange fordele!

Som et strengt vegansk par har Ben&Anna altid været meget opmærksomme på, hvad de indtog. Deres købevaner har altid overvejende bestået af produkter fra bæredygtige eller organiske kilder. Inden for kosmetiske produkter har de altid svoret til naturens kraft.

Ben&Anna har længe søgt efter en passende deodorant. Det var nødvendigt at det skulle være vegansk og ikke testet på dyr. De ville også gerne have en deodorant som ikke indeholdte aluminium, og det var umuligt for dem at finde noget der passede på disse kriterier, og hvis de endelig fandt noget så kostede det, det hvide ud af øjnene. Derfor besluttede Ben&Anna har udvikle deres egen deodorant, som udelukkende er lavet på naturlige ingredienser og er fri for parabener.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.