Biotherm Homme

Jonas Primdahl

Biotherm har lavet et bredt udvalg af innovative og naturlige produkter til mænd og produkterne er til alle typer hud og har alt, hvad mænd har brug for - og så er det i øvrigt verdens mest udbredte hudplejeserie til mænd.

Produkterne fra Biotherm Homme udmærker sig ved at absorberes lynhurtigt og styrker dermed din huds fugtbalance. Det er effektive produkter som giver synlige resultater. Biotherm Homme har plejet mænds hud lige siden 1985 - og deres unikke formler indeholder de bedste ingredienser som termalplankton, der giver en blød hud med ny vitalitet.
Læs mere om Biotherm til mænd

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Biotherm til mænd

Biotherm har siden deres oprindelse i 1985 været et af de mest populære mærker herhjemme til mænd! Et utal af topsellers har skabt et brand der altid er på forkant hvad gælder nye trends til mænd. Hos Made4men har vi haft et stærkt samarbejde med Biotherm, og har i dag et stort udvalg af deres produkter. Alt fra ansigtspleje, til ansigtsscrub og meget mere.


I den moderne verden kan mænd lige så vel som kvinder benytte sig af hudcreme. I takt med at der er kommet mere fokus på vores hud de senere år har Biotherm også fået større tilslutning blandt mænd. Tidligere var Biotherm primært forbeholdt kvinder, men sådan er det slet ikke længere, hvilket Homme (mandeserien) fra Biotherm også bevidner om.


Hvilke produkter skal jeg vælge?

Biotherm er specielt meget kendt for deres cleansers og ansigtsscrubs. Du kan se vores topsælgere i toppen af kategorien her. Dog afhænger det ofte af hvilket problem du har med huden, eller hvad du gerne vil opnå. Derfor har vi også lavet et par gode guides, så du nemmere kan finde frem til de Biotherm produkter du har brug for.


Gode guides til din hud

Man skal dog også kunne lide duften. De fleste Biotherm Homme produkter har en god mandeduft, men hvis man ikke bryder sig om den er Biotherm ikke altid det mest oplagte valg. Deres produkter fortjener dog 5 stjerner og er absolut blandt topsælgerne hos Made4men.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.