Biotherm

Jonas Primdahl
De kendte produkter fra Biotherm udretter fantastiske resultater for både mænd og for kvinder. Biotherms skønhedsprodukter er et must-have i toiletskabet og er en sikker vinder hver gang. Køb Biotherm online og billigt lige her hos Made4men.dk

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hvad er Biotherm?

Termalplankton er en bestemt form for mikroflora, som blev skabt af naturen selv for ca. 3 milliarder år siden. Planktonen lever i bestemte svolholdige og termiske kilder som ligger i mineralrige bjergområder.

Termalplankton blev opdaget for ca. 50 år siden at hold biologer, der idag er en del af Biotherm. Det var på dette tidspunkt at biologerne fandt ud af de fantastiske egenskaber planktonen har for huden.

Efter 20 års forskning af termalplanktonen besluttede de for at fremstille det som blev verdens første hudplejeserie til mænd i 1985 og er klart i føretrøjen inden for hudpleje til mænd.

Biotherm er en lang række forskellige serier der hjælper med at pleje både ansigt og krop. Produkterne fra Biotherm er super nemme at benytte sig af, og indebære alt fra både renseprodukter, pleje toning til alle typer hud. Der findes produkter til hudpleje af fedtet, følsom eller tør hud.

Produkterne fra Biotherm et specielt udviklet til at bruge hudens egne processer, der på den måde gør at produkterne både har mulighed for at helbrede samt genopbygge huden ved blot at styrke dens eget forsvar.

Biotherm har lavet en lang række forskellige serie med forskellige formål. Dette indebære blandt andet serier der hjælper mod aldring, problemer omkring øjnene eller akne f.eks.

God guides til din hud

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.