Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

blivved

Jonas Primdahl
Blivved er til dig, der lider af for tidlig sædafgang, og gerne vil holde lidt længere end normalt. Hvis du har problemer med at holde mere end et par minutter, så skal du prøve blivved. Du vil i løbet af ingen tid kunne holde meget længere, så din partner også får en god oplevelse ud af samlejet.

Som deres motto lyder - når få minutter ikke er nok! Giver et meget godt billede af hvordan servietten virker, den forlænger din sædafgang og så er den utroligt nem og meget diskret at bruge.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hold længere i sengen

Blivved hjælper dig med at holde længere i sengen, så du kan tilfredse stille din partner. Du skal ikke føle dig unormal, da det sker for rigtigt mange mænd, og det kræver utroligt meget træning, hvis det overhovedet er nok til at rette op på det. Med blivved kan du dog se resultater med det samme, og du behøver ikke engang fortælle din partner om det, da det er utroligt nemt og diskret at gøre.

Ofte er tidlig sædafgang, noget som foregår oven i hovedet, og er ret svært at gøre noget ved, men med servietten fra blivved, vil det hurtigt blive naturligt for dig at holde i 30 min til 2 timer. Det kræver ingen læge konsultation, og du kan købe det meget diskret her hos Made4men.

Sådan forbedre den dit sexliv
  • Kan bruges enkelt og diskret - Ingen pinlige konfrontationer
  • Du kommer til at holde længere i sengen
  • Tilfredsstil din partner og få et bedre forhold
  • Du kan koncentere dig 100% på samlejet - Ingen bekymringer om for tidlig sædafgang

Som du nok også har hørt før, kan kondomer også hjælpe med at nedsætte følsomheden. Derfor kan du se vores udvalg af kondomer lige her.

Blivved

Servietten er oprindeligt fra Kina, hvor den er blevet brugt i mange år. Hvis du selv har været i Kina, har du nok også lagt mærke til, at den er meget populær på hoteller, hvor man får den som en del af velkomstpakken.

At den oprindeligt er fra Kina, skal ikke afskrække dig. Alle effekterne kommer fra urter, der er nøje udvalgt, og det er dem, som er med til at forlænge din sædafgang. De seneste 10 år, er servietten blevet et hit i Europa, og er det mest solgte produkt i Danmark, mod for tidlig sædafgang.

Det er som sagt ekstraterne fra urterne, der hjælper dig med at holde længere. Det er 100% ufarligt, og det kræver ingen hård træning, at holde længere i sengen. Servietten er så diskret, at selvom om det samleje opstår meget spontant, kan du stadig, at bruge den.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.