Captain Fawcett

Jonas Primdahl
Vil du også gerne have et lækkert og flot skæg? Captain Fawcett er første klasses grooming produkter til mænd. Deres produkter serie retter sig mod mænd, der går op i deres udseende og udstråling, og som gerne vil gøre lidt ekstra for dem selv.

Deres produkter er til en rigtig gentleman, som gerne vil have det bedste af de bedste. Hvis du går op i dit skæg, er det også vigtigt at det får den rette pleje, og det gør det, hvis du bruger produkterne fra Captain Fawcett.

Læs meget mere lige her >>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Captain Fawcett

I 1905 forsvandt den opdagelsesrejsende Captain Peabody Fawcett, mens han forsøgte at navigere til kilden af Congo River. Der blev aldrig fundet nogle spor fra hans opdagelsesrejse.

Indtil 1997, hvor en gammel ødelagt kuffert, købt til et marked, blev fundet og åbnet. Utroligt nok blev der fundet salver, urter, olier og den forsvundne kaptajns journal.

Blandt de mange fantastiske historier og eventyr han fortæller om i sin journal, var der et uventet budskab: "Keep a stiff upper lip, regardless..."

Det er det der ligger til grund for produkterne i dag, og det er vigtigt at historien bag, bliver ført med videre i salget af produkterne, da det også skal give værdi til dig, som bruger produktet.

Skægvoks

Er en vigtig del af et flot skæg, specielt hvis du ønsker at style dit skæg. Det er dog også meget brugbart hvis du ønsker at samle skægget, og få det til at se mere fyldigt og lækkert ud.

Det er dog vigtigt at du kigger efter på produktet, om det er en beard wax eller moustache wax, da en moustache wax skal bruges meget nøjsomt, det vil sige at der ikke skal særligt meget til for at give fylde i skægget.

En beard wax bruges mere til at blødgøre skægget, end at style det, og der er heller ikke lige så meget hold i. Du kan dog læse meget mere om skæg i vores indlæg nedenunder.Skægolie

Hvis du vil passe på dit skæg, er det vigtigt at du også har en god skægolie. Formålet med en olie til skægget, er at mindske risikoen for skæl, og gøre skægget blødt og smidigt.

Olien kan også være med til at give skægget en speciel duft, og det får det også til at se mere sundt og velplejet ud. Hvis du vil vide mere om skægpleje, kan du læse indlægget Sådan får du et flot fuldskæg.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.