Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

Depot

Jonas Primdahl
Italiensk kvalitet i særklasse. Depot blander de gamle grooming dyder med det moderne på kompromisløs vis!

Den moderne mand er vendt tilbage til barbering i salonerne og gammeldags aftershave. Depot The Male Tools & Co. har set, hvordan tendensen for mandlig grooming er skiftet gennem det seneste årti, og skabt deres produkter ud fra dette.

Med Depot The Male Tools & Co. får du en komplet serie af produkter, der ikke blot lever op til de gammeldags tendenser i grooming-markedet for mænd, men også lever op til enhver velplejet mands behov.

Sorter efter

Tidløs grooming med et moderne twist fra Depot

Depot tilbyder et komplet sortiment af mandlig grooming til at imødekomme kravene fra et skiftende herremarked, formet til at passe til den moderne mands behov. Specifikke produkter af høj kvalitet med en stærk identitet skabt til krævende fagfolk på det mandlige marked.

Depot The Male Tools & Co. har skabt deres produkter til den velplejede moderne mand. En række produkter, der reviderer de originale formler med moderne, sofistikerede og avancerede genfortolkninger. Du får intet mindre en tidløse klassikere med et moderne twist, skræddersyet til den selvbevidste mand.

Fokus på hårpleje

Der er lagt stor vægt på alle produkter i serien, og der er tænkt meget over, at selv om mange mænd ikke går meget op i hvilke produkter, de bruger, så skal de tage hensyn til de forskellige behov og faktorer. Håret følger os livet igennem, og særligt Depot kender til vigtigheden af sundt hår, hovedbund og hud.

For os mænd er det meget vigtigt, at have fokus på rens af håret, men også hyppigheden af det. Disse faktorer er yderst vigtige fordi, da gener, vaner og stofskifte, kræver opmærksomhed. Genetisk set har vi nemlig stor sandsynlighed for at miste håret, så dét at holde hovedbunden ren og fedtbalancen intakt er meget vigtigt. Mange ting som f.eks lavt stofskifte, dårlig kost, intens sportsaktivitet eller andet arbejde, som gør, at du sveder meget, kræver at der skal bruges specifikke renseprodukter til håret.

Skægpleje er i højsædet

Udover at mænd skal pleje og passe på deres hår, så har fuldskægget også fået en genoplivning. Af denne årsag ser man en stigende tendens til, at flere og flere brands udvikler produkter til skægget. Depot er selvfølgelig med på vognen og har derfor udviklet en skægserie til både til før, under og efter barbering.

Vi har her at gøre med komplet serie til mænd, med alt hvad der behøves til både hår og skæg! Ærlige, sofistikerede og simple produkter, som er opdateret til den moderne mand, der sætter kvalitet i højsædet.

Made4men med Depot The Male Tools & Co.

Hos Made4men kan du finde alle de lækre produkter fra Depot. Vi elsker produkter, der er kompromisløse, innovative og holder hvad de lover - og her er sortimentet fra Depot The Male Tools & Co. absolut ingen undtagelse!
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.