Erlinda Solingen

Jonas Primdahl
Erlinda Solingen er et tysk brand, og som tyskerne er kendt for laver de produkter af utroligt højt kvalitet. Du finder nogle af deres frisørsakse, som er rigtigt gode og så får du dem også til en super god pris.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Erlinda Solingen

Når du køber en frisør saks fra Erlinda Solingen, kommer du til at føle kvaliteten af deres sakse, og hvorfor de er blevet så populære som de er. Hvis du gerne vil begynde at klippe derhjemme, så skal du starte med en saks fra Erlinda Solingen.

Du får en super god begynder saks, som stadig har en høj kvalitet, men som bare ikke er fra en af de kendte brands. Du får nemlig muligheden for at prøve flere forskellige slags frisørsakse, uden at du tømmer hele kontoen.

Hvis du gerne vil have kvalitet til en god pris, så skal du have en frisørsaks fra Erlinda Solingen. De leverer høj kvalitet til en yderst fordelagtig pris.

Profesionelle frisørsakse

Når du så har fået smag for at klippe, så skal kan du altid opgradere dit frisørgrej. Vi har også nogle rigtigt profesionelle frisør sakse, som er af utroligt høj kvalitet, og som kommer fra nogle større brands.

Den første frisør saks er fra Jaguar, der både producere trimmere og frisørsakse. Det er en rigtig lækker frisør saks, som ligger i et middel pris niveau. Jaguar Pre Style Ergo Saks er en super lækker frisørsaks i et enkelt og ergonomisk design.

Den anden frisør saks er fra Dovo Solingen, som producere barberknive og frisørsaks af meget høj kvalitet, de er derfor også i et helt andet pris niveau. Dovo High-Q Hårsaks er en helt unik saks i den bedste kvalitet. Den er lavet i rustfrit stål og så medfølger der smøreolie, så du kan passe ekstra godt på din saks.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.