Se denne uges vilde kampagner: lige her >>
Spar op til 30% på Skægpleje og Trimmere

Exentri

Jonas Primdahl
Punge og kortholdere fra EXENTRI™ kombinerer netop det du har brug for ved både en pung og en kortholder. Den traditionelle pung og kortholder er samlet i en smart løsning som giver dig opbevaring af dine betalingskort (med lynhurtig adgang) og samtidigt plads til pengesedler.

Den fylder minimalt i lommen, og så kan du alligevel have pengesedler og kvitteringer uden at skulle krølle dem til ukendelighed. Smart, lækkert og endda meget billigt.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Exentri

Den norske virksomhed Exentri, har skabt et mesterværk, du kan putte i lommen. De har forbundet den traditionelle pung, der et kendt for sit læderbetræk, med den mere moderne kortholder, som kommer i et hard case.

De har virkeligt formået, at skabe et værdifuldt produkt, som også udstråler stil og klasse, også er det endda stadigt et super simpelt produkt og meget let anvendeligt.

Det er utroligt gennemtænkt, og fylder absolut mindst muligt. Den har også en lækker feature, med at ikke behøver at åbne kortholderen/pung, for at få fat i sine mest brugte kort.

Man kan blot skubbe det op med tommelfingeren, da der lavet et hul til præcis dette formål. Selvom det er en super fed kortholder/pung, kan det godt være den ikke lige falder i din smag, derfor kan du se alle vores andre punge nedenunder.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.