Filorga

Jonas Primdahl
Kernen i Filorgas produkter er NCEF. Et kompleks, hvis sammensætning af aktive ingredienser er identiske med de, som anvendes ved injektionsbehandlinger.

Hyaluronsyre samt en cocktail bestående af 50 ingredienser som vitaminer, aminosyrer, mineraler, coenzymer, antioxidanter.

Med en enestående cellulær boostende effekt giver NCRF en synlig forbedret hudkvalitet fugtet og mere ensartet hud med mindre synlige poreåbninger, øget udstråling samt mindre synlige rynker.

Sorter efter

Luksuriøs hudpleje fra Filorga

Filorga laboratoriet var det første franske laboratorium inden for æstetisk medicin. Filorgas hudplejeserie, der blev lanceret i 2007, bygger på samme, injicer-bare formler, der anvendes inden for æstetisk medicin.

Mikroskopiske vektorer muliggør en gradvis spredning af NCTF & hyaluronsyre nede I huden, hvilket skaber dybtgående og virksom hudpleje som forbedre hudens kvalitet.

Anti-ageing ekspert

Filorga er eksperter indenfor anti-age produkter, hvor de som pioner inden for mesoterapi og ekspert i fillers har Filorga overført samme unikke, injicer-bare formler, der anvendes inden for æstetisk medicin, til en medi-kosmetisk hudplejeserie, der blev lanceret i 2007.

Filorgas produkter har unikke formler og unikke mikroskopiske vektorer, der muliggør dybtgående og virksom hudpleje. Hyaluronsyre - identisk med formlen i filler-injektioner, der anvendes inden for den æstetiske medicin.

Den patenterede NCTF-vitamincocktail – Filorgas signatur kompleks er et poly-revitaliserende kompleks bestående af 53 plejende ingredienser og en certificeret kopi af den formel, der anvendes i forbindelse med mesoterapibehandlinger. Denne super cocktail forbedrer beskyttelsen mod frie radikaler og stimulerer hudens naturlige kollagen produktion.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.