Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

Frank Shaving

Jonas Primdahl
Er den klassiske vådbarbering lige dig? Har du passion for barbering, og kan du lide at forkæle dig selv? Frank Shaving er et kendt mærke indenfor barberingsudstyr, deres produkter er i topklasse, men til en meget fornuftig pris.

De bliver forhandlet over hele verden, fra Australien til Danmark.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Gammeldags barbering

Den klassiske vådbarbering, er blevet noget mange mænd er gået tilbage til. En af grundene er fordi det er blevet moderne, at gå mere op i sig selv, og vise at man gøre noget ud af sit udseende.

Den anden grund, er rent økonomisk. Det er meget billigere over længere tid, at barbere sig med barberkniv. Bladet på kniven, skal aldrig skiftes og skal kun slibes meget sjældent.

Der er selvfølgelig også flere omkostninger, forbundet med de start produkter man skal bruge, men udover det vil det klart kunne svare sig.

Læs også:

Barberkoste

Der er mange forskellige barberkoste, men hvordan bliver du klog på, hvilken type barberkost der passer til dig. Når du leder efter en barberkost, skal du altid kigge efter hvilke type "badger" den har.

Badger, er den type hår, der siden på barberkosten. Der er foreksempelvis pure badger, super badger, silver tip og mange flere, og de er alle med til at beskrive, hvor fin den barberkost du kigger på er.

Læs også:

Frank Shaving

De er dedikeret til at producere de bedste produkter til dig som kunde. De har et bredt udvalg af barberingsudstyr, til den klassiske barbering, og de ønske at dele den gamle barberingsmetode, med verdenen i dag.

Som de selv pointere får man et klassisk produkt, men udviklet med moderne teknologi, så de lever op til de standarder, man sætter for sine produkter i dag. Derfor kan vi også anbefale Frank Shaving, til dig som kunde, da man ikke går galt i byen med deres produkter.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.