Gillette Skraber

Sorter efter

Gillette Skraber - De absolut bedste skrabere på markedet

Gillette har været industriens førende siden 1900 og har siddet tungt på markedet siden da. De bestræber sig på, at være de mest innovative på markedet og samtidig holde den rigtig høje kvalitet.

Gillettes skrabere har altid været blandt verdens bedste i kombination med deres barberblade. De har aldrig lagt fingre imellem, at de vil være de bedste på markedet og dét har de helt sikkert også opnået som verdens mest solgte mærke til dato.

De har varieret deres skrabere masser af gange og lavet flere forskellige revolutionerende teknologier til deres skrabere og barberblade.

Gillette Skraber sortiment

Gillette Skraber - Body Razor
Gillette Body skraberen er lavet til, at mænd skal kunne fjerne deres kropsbehåring let og behageligt. Denne skraber har derfor et super lækkert håndtag, som ikke glider ud af hånden hvis du bruger den i f.eks. badet. Samtidig er hovedet lavet rundt, så den kan komme rundt over det hele - selv de svære steder!
Find Gillette Body Skraber her >>

Gillette Skraber - Mach3
Mach3 er en simpel og super effektiv skraber, som faktisk er den mest solgte serie fra Gillette. Mach3 er et simpelt 3-blads system med et simpelt håndtag med et godt grip. Den klarer alle opgaver på den gode Gillette-way som er simpel og behagelig.
Find Gillette Mach3 Skraber her >>

Gillette Skraber - Fusion
Fusion er den gode 3-blads skraber, som har fået en beskyttelse + et mere fleksibel hoved, så den følger ansigtet og dens form. Fusion er efterfølgende blevet den model, som er blevet mest videreudviklet.
Find Gillette Fusion her >>