Se denne uges vilde kampagner: lige her >>
25% på Remington & Dear Barber + Gratis Gave

Gold Dollar

Jonas Primdahl
Vil du gerne spare penge på din daglige barbering? - Så skal du i gang med at bruge barberkniv! Når du bruger barberkniv slipper du for at købe nye barberblade hele tiden, og kan derved spare utroligt mange penge på din daglige barbering. Gold Dollar Barberkniv er en utroligt god starterkniv!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Gold Dollar

Gold Dollar er en kinesisk produceret barberkniv, men det skal du ikke lade dig snyde af. Du får stadig en utroligt lækker barberkniv for pengene. Den er selvfølgelig meget billigere end premium barberknive, og det er også derfor det er en god starter barberkniv.

Hvis du gerne vil i gang med den klassiske vådbarbering, så skal du helt klart have en barberkniv fra Gold Dollar. Det er en rigtig god barberkniv til prisen, og som nybegynder indenfor den gammeldags barbering, er der ingen grund til at gå all in fra start.

Når du så bliver grebet af den klassiske barbering, og er blevet prof til at bruge barberkniv, kan du altid bevæge dig over på nogle af premium barberknivene, som ligger i en helt anden pris klasse.

Gold dollar Barberkniv har et super fedt og enkelt design, der passer godt til den moderne mand, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af sin barbering. Barberkniv har et sort skaft med små detaljer i guld farve.

Bladet er smurt i oile, så den har ekstra beskyttelse mod rust, og så kniven har en ekstra lang holdbarhed. Du får altså en utroligt lækker og unik barberkniv fra Gold Dollar til en rigtigt god pris.

Produktspecifikationer:
- Blad længde: 7,5 cm (5/8")
- Blad bredde: 2 cm
- Total længde: 24,5 cm
- Vægt: ca. 80 g.


Barberians CPH Straight Razor er en medium dyr barberkniv, som er i en klasse for sig.

Giesen Forsthoff Straight Razor er en premium barberkniv, som er rimelig dyr, men hvor kvalitet også er i top klasse, og alt er finpudset ned til sidste detalje.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.