Great Hair

Jonas Primdahl
Tynd i toppen, måne, at være lidt tynd håret har mange forskellige navne, og man kommer meget nemt til at se ældre ud en hvad man egenligt er. Vi har her hos made4men valgt, at nu vil vi give dit hårtab kamp til stregen. Vi vil sætte en stopper for alle øgenavne og give dig din ungdom tilbage. Økologiske hårfibre fra Great Hair, er en af de nemmeste og billigste måder at dække dit hårtab på.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Tyndhåret eller tynd i toppen?

Nu er det slut med at være pinligt berørt over den skaldede plet, der er begyndt at titte frem fra hovedbunden. Det tager ikke mere end 30 sekunder at skjule dit hårtab med produkterne fra Great Hair. Det er også en meget billigere og hurtigere løsning, end nogle af de alternativer der er på markedet.

I dag er hårtransplantation en af de eneste løsninger mod hårtab, og den må man sige er noget omfattende og meget dyr løsning. Great Hair hårfibre er et billigt alternativ, som giver et uovertruffent godt resultat. I løbet af få sekunder kan man se stor ændringer og inden for 30 sekunder er dit hårtab skjult. Det må man sige er nemt.

Den anden løsning til hårtab er forskellige shampooer og cremer, der styrker din hårvækst og dine hårrødder. Det er også en meget billigere proces end en hårtransplantation, men er stadig meget omfattende, da det kan tage længere tid før man har fået sin hårpragt tilbage. Der er Great Hair hårfibre klart at anbefale som et alternativ, da virkningen kan ses med det samme, og at det kun tager 30 sekunder at skjule dit hår tab.

Hvad er Great Hair hårfibre?

Great Hair hårfibre, består af bitte små mikrofibre, som er farvet for at tilpasse sig netop din hårfarve. Produktet er økologisk, fremstillet af fibre fra planter, og så er det bakteriefrit, så det ikke kan gøre skade på dit naturlige hår. Alt i alt er det naturligt hår, fremstillet af plante fibre og kommet på dåse.

Du tænker sikkert at det må svine en hel del, men det gør det faktisk ikke. I produktionen er hårfibrene blevet udsat for en kraftig statisk ladning, der gør at de binder sig tl dit naturlige hår. Der udover er de testet til at klare både sved, blæst og lettere regn. Med Great Hair hårfibre kan du få helt op til 4 gange mere volume på dit hår.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.