ID Hair

Jonas Primdahl
ID Hair er en populær serie af dansk producerede hårprodukter - faktisk er ID Hair så populært, at de producerer Danmarks mest solgte voks. ID Hair Wax findes i mange vidt forskellige varianter, så du nemt kan finde den helt rigtige voks til lige præcis din hårtype og din frisure.

ID Hair er en rigtig god men også relativt billig voks, og det er måske netop de to ting tilsammen, der gør den til Danmarks mest solgte.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

ID Hair

ID Hair startede med kun at levere produkter til firsører, men efter at efterspørgslen på deres ID Voks Sort/Grå steg i vejret, kom de også ud i mange af dagligvare butikkerne og specielt over alt på nettet.

De har altid leveret super gode produkter, og det bliver de ved med. Grunden til de er så gode, er fordi de lytter utroligt meget til deres kunder, og på den måde kan tilpasse deres produkter, til hvad kunderne står og mangler.

Hårvoks

Vi vil her gennemgå ID Hairs 4 primære hårvokse, som er dem de er mest kendt. Du vil her kunne finde ud af, hvad de forskellige vokse, gør godt hver for sig, og hvad for en voks der vil passe bedst til dit behov.

ID Hair Hard Gold
Den sorte voks fra ID Hair, er den helt klassiske hårvoks, som var den de blev mest kendt for, og som gennem tiden er den mest solgte voks i Danmark. Det er en utroligt god voks, som gør utroligt mange ting godt.

Den sorte voks, er utroligt nemt at smøre i håret, og giver et middelstærkt hold, der er utroligt nemt at arbejde med. Er super god til pjuskede frisurer, og kan også bruges hvis du vil have en mere glat frisure. Gå til ID Hair Hard Gold lige her >>

ID Hair Extreme Titanium
Den grå voks fra ID Hair, er også en af de meget populære hårvokse. Den er specielt kendt for sin extreme styrke, der kan holde en hver frisure hele dagen. Den er super god, hvis du har hår, der skal stritte, og så du kan holde frisuren hele dagen.

Den grå voks er også nem at arbejde med, men når den først begynder at stivne, bliver det svære at forme håret. Selv om den har ekstremt hold, så er den stadig utroligt let at vaske ud under bruseren. Gå til ID Hair Extreme Titanium lige her >>


Hårprodukter

Du kan her hos Made4men, finde utroligt mange forskellige produkter til hårpleje, hårtab eller hårfjerning, der er noget til et hvert problem. Det hele handler om, at du finder ud af hvad du har brug for, og så hjælper vi dig på vej mod løsningen af dit problem.

Hvis du lider af hårtab, så har vi også nogle af de bedste produkter, til enten at få gang i dine hårsække igen, eller den nemme løsning, at dække hårtabet så man ikke kan se det. Du kan her under se alle vores produkter til håret.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.