ID Hair Elements

Jonas Primdahl
Med de lækre produkter fra seneste skud på stammen hos ID Hair kaldet ID Hair Elements, får du mere eksklusive produkter end tidligere tilgængeligt fra danske ID. Hele serien er uden parabener og så endda uden evt. allergifremkaldende parfumer.
Alle hårplejeprodukterne fra ID Hair Elements indeholder noget så eksotisk som nordisk bomuld, som er med til at give produkterne mere fugt og virker samtidigt mildt rensende.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

ID Hair Elements hos Made4men

I rigtig lang tid har vi mennesker, stolet på at naturens elementer kan nære og beskytte os. Denne tro, kombineret med over 60 års erfaringer og know-how kan du nu også trygt stole på ID Hair's Elements serie.

ID Hair Elements har dedikeret sig til at finde en løsning, som både kan reparere, rekonstruere og give sundere og flottere hår. ID Hair Elements har fundet en løsning, som har stået og ventet lige ude foran deres bør: Nordisk bomuld. En naturlig bomuld, som vokser naturligt i Skandinavien.

Nordisk Bomuld

Denne type bomuld har en egenskab til give en vægtløs fugtighed og stadig tilføre en mild rensning til håret. Denne egenskab er derefter blevet kombineret med klassisk Nordisk design og dét er blevet til: ID Hair Elements.

Nordisk bomuld er hovedingrediensen for deres unikke produkter og sammen med hvedeproteiner og UVA /B-filtre har ID Hair skab en unik kombination af ingredienser. Blandingen beskytter dit hår mod miljømæssig-, kemisk og mekanisk beskadigelse.

Forskellige serier fra ID Hair Elements

SILVER: Giver fleksibel bevægelse og fylde dit til hår.
GOLD: Giver dit hår et hold du kan regne med og beskytter samtidig rigtig godt.
TITANIUM: Giver et komplet og stærkt hold og en næsten luksuriøs pleje til håret.

Elements - sundt for dig!

Denne hårpleje serie fra ID Hair er en klassisk forskel mellem det ordinære og det ekstra ordinære. ID Hair Elements serien er derfor fri for både parabener og allergifremkaldende parfumer.

ID Hair Elements hårvoks

De fleste kender nok ID Hair for deres ikoniske hårvokse, som stort set alle mænd har brugt på et eller andet tidspunkt i deres liv. Nu kan du opgradere din velkendte ID voks med en mere moderne og sundere version af din gammel kending.

Udover at være en rigtig god hårvoks, får du de store og sunde fordele ved ID Hair Elements serien, som vi har beskrevet under afsnittet om de forskellige serier. Du får altså en opgraderet model, af en hårvoks som du i forvejen elsker!


Made4men Anbefalinger

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.