Jean Paul Gaultier

Jonas Primdahl
Jean Paul Gaultier er en anerkendt fransk modedesigner. Hans populære parfumer til mænd har en helt unik aroma, der fremhæver din maskulinitet. Den helt store klassiker 'Le Male' er én af de mest klassiske dufte til mænd og en duft, som de fleste piger elsker. Jean Paul Gaultier har derudover lavet 'Le Male Terrible' som refererer til hans berømte kælenavn som "Enfant Terrible de la Mode". Sidst men ikke mindst er nyeste skud på stammen den stærke Kokorico. Fælles for alle duftene er at de er unikke og stærkt vanedannende.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Kæk fransk modedesigner

Jean Paul Gaultier chokerede i 80'erne modebranchen ved at gøre brug af modeller, som man ikke ligefrem så blive brugt andre steder. Den franske modedesigner brugter nemlig ældre mænd, kvinder med former, tatorverede og piercede modeller.

Jean Paul Gaultier var i den tid en lidt utraditionel designer, men har dog sidenhen designet tøj til flere store stjerner som Lady Gaga, Rihanna, Beyoncé og Kylie Minogue. Designeren har yderligere også designet tøj til skuespillere som henholdsvis Cate Blanchett og Nicole Kidman.


Duftene

Udover at Jean Paul Gaultier er kendt for at være en utraditionel designer, så har han naturligvis også lanceret hans velkendte parfumer. Jean Paul Gaultier lancerede Le Male som nummer 2 af hans parfumer, parfumen har formået at sælge bedst i 2012 i hele Europa. Det er derfor ingen hemmelighed at Jean Paul Gaultier er en velkendt og succesfuld herre, med hans meget populære parfumer.

Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.