JorgObé

Jonas Primdahl
JorgObe Peel Off Mask er det ultimative værktøj i mod urenheder. JorgObé er et dansk hudpleje brand til mænd og kvinder på jagt efter en smukkere og renere hud. Alle produkter baseres på naturlige ingredienser og er fri for parabener og tilsætningsstoffer.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Hudorme

Alle produkterne fra JorgObé er skabt for at løse det samme formål. Det er at rengøre din hud, så du slipper helt for urenheder og hudorme. Produkterne er nogle af de mest effektiv i kampen med hudorme, og kan i løbet af meget få behandlinger, give dig helt utrolige resultater.

Der er mange forskellige måder at komme sin urenehud til livs, men det er ikke alle der er lige effektive, og det fleste er ikke særligt sunde for huden. Den først fejl mange gør, er at presse urenheder ud med bakterie fyldte fingre.

Det eneste du får ud af det, er at du risikere at få en infektion, og det kommer ikke til at blive pænt. Så pas på med al den pressen...

Hvordan fjerner man hudorme

Ansigtsscrub

For en helt simpel, men utroligt effektiv fjerning af hudorme, skal du bruge 3 grundlæggende ting. Det første du skal have fingrene i er en scrub.
Vi anbefaler:
JorgObe Refreshing Scrub Mask, der renser huden i dybden, men samtidigt fungere som en ansigtsmaske.

Black Peel Off Mask

Det næste du skal bruge, og som er en af de meste effektiv produkter i kampen mod hudorme, er noget man kalder en Black Mask. Det er en tyk creme man fordeler på de udsatte områder, og lader sidde til den er tørret helt ind.

Derefter fjernes den og det er tydeligt at se hvor mange urenheder, den fjerner fra huden.

Vi anbefaler:
JorgObe Peel Off Mask
Njord Balck Peel Off Maske

Fugtighedscreme

Når du så har gennemført de første behandlinger, er det også vigtigt at du har en god fugtighedscreme til hverdagen, som kan hjælpe med at holde din hud i balance.

Vi anbefaler:
JorgObé White Tea Balancing Creme
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.