Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

LifeProof

Jonas Primdahl
Har du også en eventyrer i dig, eller går tingene bare lidt for hurtigt engang i mellem? LifeProof er beskyttelse til din iPhone, så du aldrig skal være bange for, at der sker noget med den.

LifeProof beskytter dig imod alle de små uheld i hverdagen, når tingene går lidt for hurtigt. De laver mange forskellige variationer af deres covers, og de har alle den fornemste opgave, at passe på netop din telefon.

Det er ret imponerende hvad deres covers kan modstå.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

LifeProof - iPhone beskyttelse

Du har sikkert selv flækket skærmen på din smartphone eller ødelagt den på en eller anden måde. Hvis du vil beskytte din smartphone så er LifeProof den ultimative beskyttelse. LifeProof er designet til at passe godt på din skrøbelige og dyre smartphone, og samtidigt være et komfortabelt cover, der kan være i lommen.

LifeProofs covers kan tåle at blive tabt fra op til 2 meters højde, så det er slut med flækkede skærme og regninger deraf. Du kender vel problemet at din smartphone ringer når du er i bad. Det er intet problem længere fordi LifeProofs covers er 100% vandtætte, helt ned til 2 meters dybde.

LifeProofs mål er at alle skal kunne føle sig fri, og ikke lade sig holde tilbage af frygt for at ødelægge sin mest værdsatte ejendel. De giver mulighed for at kunne fange de store oplevelser i nuet, om det er fra ekstremsport til hverdags oplevelser, uden at man skal være bange for sin smartphones tilstand.

LifeProof - Testet til grænsen

  • At blive tabt fra op til 2 meter højde
  • Støv og skidt kan heller ikke slippe ind
  • 100 % vandtæt ned til 2 meters dybde
  • Sne og is sikker

LifeProofs produkter lever endda op til amerikanske militærs standard "drop og chok" beskyttelse. For at kunne leve op til den standard, skal dit LifeProof cover kunne klare alle de daglig stød, vibrationer og dråber vand, det får tilfældigt hver eneste dag. Det er den samme standard som det amerikanske militærs våben bliver testen under.

LifeProof - Danmark

Som sagt er vi hos Made4men.dk officiel forhandler af LifeProof i Danmark. Dermed ligger også et stort press på vores skuldre, i at have et bredt udvalg af beskyttelse til alle salgs iPhones og endda også til nogle iPads og Samsungs.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.