Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Malin+Goetz

Malin+Goetz er en familiedrevet apotekervirksomhed med base i New York. De lever efter deres filosofi er, at lave simple hudprodukter der skaber en perfekt naturlig pH-balance. Deres produktsortiment egner sig til enten anisgt, krop eller hår - for både mænd og kvinder.

Malin+Goetz benytter aminosyre og botanikbaseret fedtstofs teknologi i deres opskrifter til deres fugtgivende produkter, som har banet deres vej til succes.

Læs meget mere om Malin+Goetz lige her
Sorter efter

Malin+Goetz en simplere hudpleje

I 2004 startede Matthew Malin og Andrew Goetz apotekervirksomheden Malin+Gotez. Hovedfokus er deres produkt opskrifter, hvilket de i samarbejde med nogle dygtige kemikere selv laver. De to grundlæggere fik idéen, efter Malin havde haft mange problem med bl.a. eksem.

De bruger en plantebaseret aminosyre og botanikbaseret fedtsyre teknologi, som de bruger til at producere deres intense fugtighedscreme. Denne teknik er unik procedure der gør, at produktet kan give den mest optimale balance i huden.

Malin+Goetz har et utrolig bredt sortiment inden for hudplejeprodukter, som indeholder et hav af vitaminer, naturlige olier og næringsstoffer. Vores produktsortiment består af ansigtscreme, fugtighedscreme, shampoo, læbepromade, hårcreme, barbercreme, deodorant og kropssæbe.

Hudpleje fra top til tå

Malin+Goetz er specialiseret inden for hudplejeprodukter - de har produkter der kan bruges overalt på kroppen.

Døjer du med tør hud et givet sted på kroppen?
Oplever du at få acne, tør hud i ansigtet eller kløe og irritationer på kroppen? Malin+Goetz har produkterne der er special fremstillet