Sorter efter

Undgå sved under armene

Problemet hedder "Hyperhidrosis" hvilket er hvis man sveder utroligt meget under armene, uden der egentligt ligger nogen grund bag det. Det er et problem, som rigtigt mange oplever, og det er ikke noget, du skal være pinligt berørt over.

Nu er der nemlig en løsning på problemet!

Du føler dig sikkert presset i dit sociale liv, når du begynder at svede under armene, og prøver at gøre dit bedste for at skjule det. Frygt ikke længere, vi har løsningen lige her.

Maxim har lavet en produkt serie, der er designet specielt til dit sved problem. Deres produkter har en speciel patenteret formel, der er meget mere effektiv, end mange andre antiperspiranter på markedet.

Deres produkt indeholder noget som hedder aluminiumklorid, det er det som hjælper dig af med sveden. Produktet er også yderst effektivt, selvom dit sved problem ikke er særligt stort.

Det virker på den måde, at produktet går ind og blokere dine svedporer, og du derfor ikke kommer til at svede ligesom før. Virkningen forsvinder dog igen, efter et par dage, hvor du så kan anvende produktet igen.

Sådan gør du:
  1. Påfør produktet under armene, inden du går i seng
  2. Lad blive på hele natten
  3. Gå i bad næsten morgen, og nu er sveden væk

Læs mere om sved problemer her: