MenRock

Kristoffer Degn
MenRock er en omfattende samling af traditionelle barberingsprodukter og tilbehør til rigtige mænd. Med produkterne fra MenRock bliver din barbering eller grooming lidt bedre.

Du er altid i trykke hænder når du vælger MenRocks traditionelle kvalitets produkter.

Læs mere om MenRock her >>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

MenRock

Hvorfor skal du købe MenRock? Vi mener at når det kommer til barbering og skægpleje, så er MenRock perfekt dækket ind. Et line up af traditionelle produkter som den populære Staright Razor Starter Kit.

MenRocks er til manden der ved hvad han vil have, en der kender til produktet uden at en kendt sportstjerne skal sige god for produktet. MenRock har sparet de dyre reklamer væk, for at kunne udvikle de bedste produkter, kun til dig.

Det er ikke kun barbermaskinen der er en vigtig del af barberingen, det er også de produkter du benytter ved siden af. Derfor har MenRock udvilket produkter i særklasse, til billige penge.

Gammeldags barbering

Den klassiske vådbarbering, er blevet noget mænd er vendt tilbage til. Det er blevet mere moderne at gå op i sig selv, og at gøre noget ud af skægget. En anden grund til at du skal vælge vådbarbering er at det økonomisk er væsentlig billigere at anvende en barberkniv end dyre Gillette blade.

Det gode ved en barberkniv er at bladet på kniven aldrig skal skiftet, og skal kun slibes meget sjældent. Der er selvfølgelig også lidt flere omkostninger, forbundet med de produkter du skal starte med. I længden vil du spare penge og få et meget bedre resultat.

Læs også


Hvorfor Grooming Sæt?

For mange mænd er grooming noget helt nyt, og ofte bliver det en balancegang mellem at ligne en utrimmet hulemand eller glatbarberet numse. Det er slet ikke så svært når du først kommer ind i rytmen, så vil du hurtig finde ud af regelmæssig grooming fremhæver og gør dit udseende pænere og gør dig soigneret.

For mange er grooming en udfordring, især fordi de fleste mænd ikke ved hvad begrebet betyder og hvad det indebærer. Men for de fleste er det en kombination af hårfjerning, hudpleje, barbering og klipning, hvilket vi hos Made4men synes er vigtigt. Det er et must for mænd der gerne vil se godt ud og have selvtilliden i top.

Du kan her læse mere om den Ultimative guide til at holde styr på skægget her.
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp