MuchachoMalo

Jonas Primdahl
Muchachomalo giver dig en lækker pasform, super kvalitet og tidsløse farver? - Underdrenge fra Muchachomalo er lige sagen. Muchachomalos slogan er: "In every man there is a boy, a bad boy".

Det ved vi ikke så meget om her hos Made4men - men vi ved bare at boxershortsene er i en lækker kvalitet og at T-shirts fra Muchachomalo har en super pasform og holder størrelsen vask efter vask. Kvalitet og design er et tjek herfra.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Muchachomalo Underbukser

"Inde i enhver mand er der en dreng - en bad boy!"

Det er faktisk idéen bag Muchachomalo, som er det spanske ord for "Bad Boy".

Konceptet Muchachomalo er baseret på en bestemt livsttil; vær dig selv og nyd livet uden at blive holdt tilbage af dagligdagen og forventninger til dig. Brandet sigter efter den slemme fyr, som elsker livet og har sin egen identitet. Kvinderne stopper med at snakke om dukker, men fyre vil altid blive ved med at snakke om deres legetøj. Muchachomalo kollektionerne kommer dog både til mænd, drenge, kvinder og piger!

Holdet bag Muchachomalo består af alsidige, talentfulde unge artister, designere og købmænd. Alt produktionen af kollektionerne og markedsføringen kommer fra in-house folk, som både får idéerne og udlever dem. Fra koncept til skabelse af kollektionen med hjælp fra photoshoots, god content og salg.


2007 - året det hele startede

Shirley Schoonebeek startede som en ung sælger i en undertøjsforretning, hun åbnede sågar flere butikker og én i Amsterdam's lufthavn. Efter at have været i branchen i et stykke tid gik det op for hende, at der ikke var nogle med et gennemsyret image.

Derfor besluttede Shirley sig for, at lave hendes helt eget brand. Hun ville ikke følge normen i branchen og de andre designere; hun ville skabe en kollektion med ægte artister, som ville kunne lave design med en historie. Der skulle være mere at snakke om end pasform og kvalitet.

Kunst du kan tage på

Hvert år introducerer Muchachomalo et tema, som skal fortælle en historie. Denne historie er blevet kunstnerisk oversat til et stykke tøj, som du kan tage på. Alle kollektioner har et budskab, som er meget klart.

Det giver folk noget at tænke og tale om. Når de forskellige temaer er blevet valgt, bliver design holdet st igang med at lave en innovativ kollektion. Hvert enkelt print bliver gennemtjekket flere gange, inden den bliver valgt til en kollektion. Muchachomalo printene er altid 100% håndtegnet af deres in-house artister.

Hvis du går meget op i det du tager på hverdag, så er noget af det vigtigste, at man føler sig tilpas. Vi har også et stort at accessories som man også, er en slags kunst man kan tage på, og her er det også vigtigt at man føler sig tilpas, og kan lide det man har på.


Muchachomalo kan sagtens følge med!

Mange mener stadig, at Björn Borg underbukser er de bedste i verden. Det er kun fordi de ikke har prøvet Muchachomalo endnu!

Alt det som de andre gør godt; pasform, elastik og holdbarhed har Muchachomalo naturligvis også sørget for! Udover det, får du bare også et design med en historie og et par boxershorts, som du kan være sikker på at nogle har givet massere af kærlighed og omsorg, før det blev klasket ind i kollektionen!
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.