Nad's

Jonas Primdahl
Har du problemer med hårfjerning, som ikke helt går lige så let som det burde? Så skal du prøve de fantastiske produkter fra Nad's.
Det er ikke helt til at forstå at hårfjerning, kan være så let!

Læs mere her >>

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Nad's Hårfjerning

Har du nogensinde prøvet at fjerne hår med voks eller creme? Det er en af de mest effektive metoder til hårfjerning, og det sikre dig en endnu tættere hårfjerning end med barberblade. Fordelen ved at bruge voks eller creme, er at det tager meget kort tid, og at huden forbliver glat i længere tid.

Hvis du gerne vil have ordentlige hårfjernings produkter, så skal du prøve dem fra Nad's, det er nogle af de bedste produkter til hårfjerning vi har her hos Made4men, og de holder hvad de lover. Hurtig og effektiv hårfjerning, så kan man ikke ønske sig mere.

Barbering vs Voksning

Når man skal fjerne hår på kroppen er der hovedsageligt to forskelige metoder. Den første metode er barbering med barberblade, det er en af de mest klassiske metoder til hårfjerning, og er også meget effektiv.

Problemet med barbering er at man bliver nød til at barbere sig ofte, for at holde huden glat og hårene nede. Så det kan være meget tidskrævende i en travl hverdag, og så er det dyrt at købe ny barberblade hele tiden.

Den anden metode er voksning, det er en nyere metode end den klassiske barbering, og er blevet mere og mere populært i nyere tid, fordi det er mere effektivt end barbering. Det gør nemlig barberingen endnu tættere, da det fjerner hårene dybere end et barberblad.

Voksning er også meget mere tidsbesparende, fordi det kun kræver en enkelt voksning hver 3-4 uge, da hårfjerning varer så meget længere. Ulempen ved voksning er selvfølgelig, at det kan være meget smertefuldt, hvis det ikke bliver gjort korrekt. Så sørg for at læs brugsanvisningerne grundigt igennem.

Hårfjerning med creme

En helt tredje metoder som også har været populært i flere årtier er hårfjerningscreme. Det er en utroligt nem måde at fjerne hår på, og det er utroligt effektivt. Det store spørgsmål er hvilken af de tre metoder egenligt giver den tætteste barbering.

Hårfjerningscreme fungere på den måde at de nedbryder proteinerne i hårene, og at man derefter efter et par minutter kan tørre alle hårene af med en klud. Det er en utroligt smart måde at fjerne hårene på, fordi man ikke risikere at enten skære sig eller opleve smerte fra voksen.

Den effektive hårfjerning

Hvis du blot vil have den tætteste hårfjerning, så er det nok voksning, der løber med sejren. Der er dog mange parametre at tage højde for, og da hårfjerningscreme også giver et godt resultat, ligger de meget tæt i kampen.Barberbladene får en klar 3. plads, da hårene gror for hurtigt ud igen efter en almindelig barbering.

Hårfjerningscreme får 2. pladsen, da det er effektivt og behageligt, men det er ikke ligeså effektivt som voksning. Voksning får 1. pladsen, fordi voksning er den mest effektive måde at fjerne hår på, og man kan gå 3-4 uger efter en voksning uden at skulle fjerne hår.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.