Nivea For Men

Her hos Made4men.dk sætter vi stor fokus på hudpleje til mænd. Vi har udvalgt og samlet de essentielle produkter fra hele 3 serier(Orginals, Skin Energy og Sensitiv) under Nivea For Men, vi mener er de helt rigtige til mænds behov. Serierne kan bruges til alle typer af mænd uanset alderen. Vi har både den almindelige dagcreme/lotion til de unge drengerøve, vi har DNAge rynkecreme til ældre herre, eyeroll-on med energiaktive ingredienser(Q10) til fyren efter i nat ude i byen og sidst men ikke mindst, et bredt udvalg af mange forskellige typer aftershave samt pre-shave creme.
De 3 serier kan beskrives som mild, let og fuld af energi. Et absolut must-have til badeværelset i enhver mands hjem. Læs mere her
Sorter efter

Hvem er Nivea?

Nivea er et af verdens mest troværdige hudplejebrands med deres berømte Nivea Creme i Blå Dåse, som startede allerede tilbage i 1911, hvor iværksætter dr. Oscar Troplowitz så potentialet i cremen.
Lige fra starten var det Troplowitz’s mål at udvikle kvalitetsprodukter, der var tilgængelige for alle og den vision har Nivea også i dag.

Nivea for men

For omkring 90 år siden bestod mænds hudplejemidler kun af vand og sæbe. Nu er det meget normalt at gå ind i forretninger og se på forskellige hudplejeprodukter. I dag har mænd lige så meget hudplejebehov som kvinderne, hvis ikke mere.

Der var klart et mangel på markedet, så Nivea introducerede deres første produkt til mænd i 1922, som blev kaldt for Nivea Shaving Soap. Få år senere kom efterfølgeren med deres barberskum. Med disse 2 produkter kunne mændene endelig få den dejlige bløde fornemmelse når de barberede sig.

Nivea følte stadigvæk der var et behov der manglede at blive opfyldt. Og i 1980 startede Nivea endnu en trend, da de lancerede deres første alkoholfri aftershave - After Shave Balm på markedet. For første gang nogensinde kunne mænd få en aftershave der dulmede og lindrede efter en barbering, istedet for at forværre hudirritationen.

"Blev en kæmpe succes"

Det blev en kæmpe succes og førte til en revolution inden for hudpleje for mænd. Nivea havde bevidst folket at mænd, havde brug for deres egne hudplejeprodukter. mænd skulle nu ikke længere nøjes med at bruge produkter der var beregnet til konen. Nu kunne de anvende Nivea For Men, som havde en hel serie af produkter som var specifikt fremstillet til dem.

Der bliver nu produceret alt fra cremer til elektriske barbermaskiner og Nivea for men sortiment er mangedoblet siden den første krukke med barbersæbe. Og Nivea For Men's udvikling vil kun fortsætte i takt med at mænds behov forøges.

"Den blå dåse"

Nivea har fået deres gennembrud på EN creme og en som stortset alle vil kunne genkende - Den Blå Dåse. Nivea cremen har været en del af familielivet igennem generationer. Dåsen har dog ikke altid været blå. I den oprindelige lancering i 1911 var dåsen gul med grøn skrift.

Først i 1925 besluttede Nivea at indeføre et mere tidssvarende design og "den blå dåse" blev født - og har næsten været uændret. Nivea's creme i blå dåse er idag blevet et af de mest succesrige hudplejeprodukter i verden og findes i over 200 lande verden over.