Njord

Njord er et danskproduceret og dansk udviklet personlig pleje mærke - kun til mænd. Produkterne er opstået udfra en stor passion og viden omkring hudpleje til mænd via mange års erfaring - og grundtankerne bag ved Njord serien er at det nordiske, lidt hårde vejr kræver ekstra pleje af huden.

Produkterne er med andre ord helt perfekte til dansk hud fungerer til alle hudtyper. Hos Made4men anbefaler vi Njords produkter, fordi de har en super effekt og samtidigt er i en rimelig prisklasse. Njord er value-for-money og til rigtige mænd.

Læs meget mere om Njord lige her
Sorter efter

Njord

De laver nogle af de bedste produkter til mænds hudpleje. Det er et dansk brand, og det er produceret og udviklet i Danmark, hvor vejret normalt er lidt hårdere ved huden end andre steder. Så deres produkter er designet til at beskytte din hud mod vind og vejr.

Deres hud produkter er yderst effektiv, og de giver din hud det den skal bruge, for at se frisk og pæn ud, uden at det kræver flere timer på badeværelset. Produkterne indeholder nogle helt essentielle vitaminer, mineraler og grøntsags ekstrakter.

Selvom om de er af utroligt høj kvalitet, er produkterne stadig meget overkommelig på prisen. Njords produkter er produceret af mænd, og de er specielt lavet til mænd.

Njord er et super lukseriøst brand, der levere produkter i verdensklasse, til pleje af de mandlige udseende.

Problemløsere

Njords produkter lever alle efter det samme princip, som vi lever efter på Made4men, og det er at gøre hverdagen nemmere for mænd. Det er blandet andet ved at løse nogle af alle de problemer, som man som mand render ind i.

Du kan her bliver klogere på hvilke problemer, som deres produkter går ind og bearbejder, og hvordan det egenligt virker. Samtidigt kan du finde ud af hvordan du egenligt bruger nogle af de forskellige produkter.

Hudorme
En af deres primære formål, er et bekæmpe hudorme. Måden det fungere på, er sammenspillet mellem de forskellige produkter. De går alle ind og hjælper med at løse de forskellige problemer. Det primære produkt i mod hudorme er dog, Njord - Black Peel of Mask.

Det er en ansigtsmaske, som man kommer på det udsatte områder. 25-30 minutter senere er den helt stivnet, hvor man så piller den forsigtigt af, og så mange af urenheder fast på masken, og derfor ikke i huden længere.


Barberingsknopper Oplever du irriteret hud eller får du røde knopper efter barbering? Så har Njord også lavet en løsning til dette problem. Njord - Anti Irritation Shaving Foam er en barberskum, som går ind og hjælper dig med at undgå disse problemer. Det er ikke en almindelig barberskum, men en mere tyndt flydende barberskum.

Den er gennemsigtig så man kan se hvor man barbere sig, og så man undgår at skære sig. Selvom den ikke skummer, skaber den stadig en utroligt god overfalde for barberbladende, og blødgøre hårene utroligt godt. Samtidigt er den bakteriehæmmende, så du mindsker dine chancer for at få irritationer og barberingsknopper efter barbering.