Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

Ole Henriksen

Jonas Primdahl
Igennem mange år har Ole Henriksen delt mange års erfaring og oplevelser med klienter og kendte personligheder.

Ole Henriksen har lanceret produktserier til næsten enhver hudtype. Med hudplejeprodukterne fra Ole Henriksen vil du kunne blive din egen hud ekspert og udrette fantastiske resultater for dig og din hud.

Læs mere om Ole Henriksen lige her >>

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Ole Henriksen kropsplejeprodukter

Den altid smilende og glade Ole Henriksen sælger hudplejeprodukter til alle slags hudtyper. Ole Henriksen lancerede sin første hudplejeserie i 1983, da han som mange andre teengere havde været udsat for slem acne.

Ole Henriksen oplevede hvordan naturlig behandling kunne reparere huden, og det inspirerede ham til at udvikle hudpleje, der kunne hjælpe alle slags problemer. Alle hudplejeprodukter er et resultat af hans passion og dedikation.

Ole Henriksen er kendt fra de danske medier, og hans altid smilende væsen. Ole Henriksen ser gerne, at man skal stråle indefra og ud, og det er hvad Ole Henriksen gerne vil opnå med sine fantastiske skønhedsprodukter.

Ole Henriksens luksuriøse plejeprodukter kan hjælpe alle

Ole Henriksens koncept er at alle skal kunne hjælpes, så alle kan stråle. Derfor har Ole Henriksen lanceret mange produktserier, så der er til et hvert problem. Der er udviklet forskellige produktserier, som blandt andet egner sig til:

Produktserie fra Ole Henriksen

Balance Collection - Oily
Denne serie fra Ole Henriksen er til dig, der har acne, olieret eller kombineret hud. Produktserien dybderenser og fugter huden, så man undgår og forebygger urenheder og tilstopninger fremover.

Truth Collection - Brightening
Produktserien er egnet til dig, som har mange pigmentforandringer, eller er meget disponibel overfor pigmentforandringer. Hudplejeserien lysner og fugter huden, så den bliver mere modstandsdygtig mod nye pigmentforandringer.

Nurture Collection - Sensitive
Den dehydreret og sensitive hud er egnet til den tørre og rødmousset hud. Produktserien beroliger og fugter, så huden føles gennemfugtet, samtidig med rødmen er dulmet.

Transform Collection - Anti-age
Ole Henriksens anti-age serie er til dig, som trænger til at få de fine linjer og rynker strammet op. Denne er til dig, der ønsker en hud, der ser ungdommelig og boostet ud.

Derfor skal du vælge Ole Henriksen
Du skal vælge Ole Henriksen, hvis du vil se resultater af din hudpleje. Hudplejeprodukterne fra Ole Henriksen er nemme at anvende, selv for nybegyndere. Plejeprodukterne klistrer og fedter ikke, og træner hurtig dybt ned i huden. Vi kan varmt anbefale Ole Henriksen hudplejeprodukter, da hans produktserie er utrolig bred, så der er til enhver hudtype og problem.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.