Pacific Shaving

Jonas Primdahl
Pacific Shaving er et amerikansk brand, der siden 2002 har haft en helt klar mission: At forbedre barberingsoplevelsen én gang for alle!

Derfra udsprang idéen til at de i dag udvikler barberingsprodukter ud fra filosofien om, at de skal være gode mod huden, din pengepung og vores miljø. Barberingsprodukterne er organiske, og er fremstillet af naturlige ingredienser, som giver de bedste forudsætninger til din barbering.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Pacific Shaving er barberingsprodukter fra øverste hylde

Barberingsprodukterne fra Pacific Shaving er fremstillet af organiske og naturlige ingredienser. Det betyder, at du får en barbering der er rigtig sund for din hud samtidig med at skåne miljøet - Kan det blive meget bedre? Vent og se!

Pacific Shaving har skabt barberingsprodukter til før, under og efter din barbering. De har sågar også fremstillet en effektiv olie, der forlænger levetiden på dine barberblade og holder dem skarpe.

Så med barberingsprodukterne fra Pacific Shaving er du garanteret de bedste forhold, når tiden er inde til en barbering.

Perfekt barbering med Pacific Shaving

Ønsker du en perfekt tæt barbering? Eller har du problemer med irriteret hud efter en barbering? Bare rolig - Pacific Shaving hjælper dig i retning mod den perfekte barbering!

Alle barberingsprodukterne er fremstillet i en blanding af sikre og naturlige ingredienser. Og hvad betyder det for dig? Jo, det betyder, at produkterne hjælper med at beskytte din hud mod de skarpe barberblade - og samtidig muliggør en virkelig tæt barbering.

Derudover har de naturlige ingredienser den store fordel, at de gør huden smidig, fugtig og beroligende - så du slipper for rødme og irriteret hud!

Hvorfor koffein i barberingsprodukter?

Du tænker sikkert: Hvorfor har Pacific Shaving produkter, der indeholder koffein? Nu skal du bare høre!

Koffein er allerede en velkendt ingrediens i mange hudplejeprodukter til kvinder, og nu er det også integreret i produkter til barbering. Det har et højt indhold af antioxidanter, der hjælper med at reducere rødme og bekæmper skadelige virkninger i huden.

Barberingsprodukter som Pacific Shaving Koffein Barbercreme er derfor perfekt til dig, der kæmper med rødme som følge af en barbering. Den er helt sikkert værd at prøve, hvis du vil have en tæt barbering og samtidig undgå rødme og irritation i huden.

Værd at vide om barberingsprodukterne

All Natural Barbercreme

Den indeholder naturlige og certificerede ingredienser, der virkelig forkæler din hud. Specielt til dig der ønsker en sundere og blødere hud.

Koffein Barbercreme

Koffein Barbercreme er beriget med antioxidanter, der bidrager til en sundere hud og samtidig beskytter mod skadelige virkninger på huden.

All Natural Daily Moisturiser

Forkæl dig selv med en dejlig efterbehandling, når barberingen er ordnet. Denne moisturiser plejer og fugter din hud på bedste vis.

Koffein Aftershave

Koffein Aftershave har unikke naturlige effekter på din hud. Koffeinen reducerer bl.a. rødme og irriteret hud efter barbering.

Pre-Shaving Face Wash

Pre-Shaving Face Wash vasker huden i dybden, og danner dermed det bedste udgangspunkt inden en barbering.

All Natural Barberolie

Denne barberolie er i en lille praktisk pakke, og er lavet af essentielle olier. Anvendes til at holde dit ansigt fugtigt og sundt.

Blade Olie

Du får her en effektiv olie, der forlænger dine barberblades levetid. Tag hånd om dine barberblade og spar penge samtidig!

Nick Stick

Nick Stick med E-vitamin og Aloe Vera bruges til at duppe på et sår eller rift, som nogle gange er uundgåeligt under en barbering.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.