Parfums De Marly

Jonas Primdahl
Parfums De Marly blev Frankrigs centrum tilbage i 1800-tallet. De fantastiske og fremragende eksklusive parfumer er opkaldt efter værdifulde og prestigefyldte væddeløbsheste.

Duftingredienserne der anvendes i parfumerne kommer fra hele verden, og er af aller højeste kvalitet, som både afspejler sig i parfumens design og indhold.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Luksuriøse og stilfulde parfumer fra Parfums De Marly

Frankrig var førende inden for parfume-verdenen tilbage i 1800-tallet - specielt Paris og Grasse gik forrest. Kong Louis beundrede og havde en stor forkærlighed for både heste og dufte - han havde endda et springvand der hver dag fik tilført forskellige dufte.

Kong Louis valgte at give slottet en endnu større betydning - nemlig ved at dedikere det til hestenes velfærd, da han selv ejede omkring 600 heste. De eksklusive parfumer er derfor opkaldt som en hyldest til de prestigefyldte væddeløbsheste.

Frankrigs overklasse havde dengang tilbage i 1800-tallet forelsket sig i de forskellige dufte, og fortryllede alle, der duftede til dem. Hver enkel parfume og logo af Parfums De Marly er derfor til minde om de historiske begivenheder i 1800-tallet.

Hvordan er parfumerne opbygget?

Parfums De Marly er luksuriøse parfumer til mænd af tårnhøj kvalitet. Parfumerne bliver lavet på de bedste ingredienser fra hele verden, og det afspejler sig tydeligt i parfumerne. Med Parfums De Marly går du ikke ned på kvalitet af design eller indhold.

Alle parfumerne fra Parfums De Marly har en høj genkendelighed og en stærk karakter. Parfumerne stråler af kongelighed og exceptionel høj kvalitet med deres stilfulde og luksuriøse design.

Dét skal du vælge din parfume efter

Parfumen har en god holdbarhed, grundet parfumernes koncentration. Derfor holder din parfume længere tid, end en almindelig parfume ville gøre. Det gør det helt sikkert op for prisen, når du har parfume til længere tid.

Hvordan fordamper duftnoterne
Topnoterne er de noter, der fordamper hurtigst - allerede efter et par minutter. Derfor skal du ikke vælge din parfume ud fra topnoterne, da det kun er de første minutter, du vil kunne dufte disse noter.

Mellemnoterne fordamper efter 10-15 minutter. Her er det vigtigt, at du giver parfumen en chance, da mellemnoterne også vil fordampe med tiden.

Bundnoterne er de duftingredienser, du skal gå efter. Er du vild med parfumens bundnoter, så har du fundet din parfume, da det er bundnoterne, du kan dufte, efter parfumen har siddet noget tid.

Duftnoter der går igen i Parfums De Marly
De stilfulde, eksklusive og maskuline parfumer er skræddersyet til mænd, og kan derfor være lidt tunge i duften. De krydret ingredienser er nøje udvalgt, og er med til at parfumen dufter utroligt maskulin.

Nogen af de fantastiske bundnoter går igen i parfumerne. Det er blandt andet noterne som sandeltræ, cedertræ og vanilje.

Disse ingredienser giver parfumen en kraftig duft af skov, træ og selvfølgelig vanilje. Disse ingredienser er yderst velegnet til at give parfumen et mandeligt twist.

Ved brug af Parfums De Marlys parfumer vil dine sanser virkelig blive stimuleret grundet parfumernes forførende, sensuelle, maskuline og friske fornemmelse.

Derfor skal du vælge Parfums De Marly

Er du til en krydret maskulin herreparfume, hvor både indhold og design er i høj kvalitet? Så skal du vælge en af Parfums De Marlys parfumer, hvor du får en flakon, der stråler af eksklusivitet og et indhold der dufter stilfuldt og luksuriøst.

Du bør forkæle dig selv med en af Parfums De Marlys parfumer, hvis du ønsker en parfume, der er holdbar, er lækker at have stående på badeværelset, og som dufter af rigtig mand.

Spring ud i det - du vil ikke fortryde det! Du vil gå velduftende ud af døren hver eneste dag med Parfums De Marly.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.