Piccadilly Shaving

Jonas Primdahl
The Piccadilly Shaving Company er en passioneret og lidenskabelig producent af barberingsudstyr af allerhøjeste kvalitet. Det er vigtigt for dem at bringe den klassiske vådbarbering tilbage, og at man også oplever de følelser som følger med. De ønsker at højne standarden for hverdagsbarberingen, og dele deres passion for den. Som de selv siger: ”Vi levere det fineste barberingsudstyr til en rigtig gentleman”.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Eksklusivitet skinner igennem hos The Piccadilly Shaving Company!

The Piccadilly Shaving Company har over de sidste 25 år været dybt passioneret for Mens Grooming, og det er igennem deres store passion, at de har sammensat en så veludarbejdet produktlinje som de har i dag.

Tradition, kvalitet og prestige er tre grundlæggende ord der beskriver Piccadilly Shavings produkter. Alle deres produkter er velovervejet og er produceret i højeste kvalitet. De sætter stor pris på den klassiske vådbarbering og følelserne omkring en barbering.

Hvis man ønsker at skabe en klassisk vådbarberingsoplevelse, og ønsker at have kvalitets produkter fra allerhøjeste hylde, så er Piccadilly Shaving klart at anbefale.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.